Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO Anghel Iordănescu: „Nici echipa noastră naţională nu mai este ce a fost odată”

Dan Roșu Publicat: 25 martie 2023, 20:15

Andorra – România LIVE VIDEO Anghel Iordănescu: „Nici echipa noastră naţională nu mai este ce a fost odată

Andorra - România LIVE VIDEO Anghel Iordănescu: "Nici echipa noastră naţională nu mai este ce a fost odată"

Anghel Iordănescu, pe vremea când era selecţionerul României / Profimedia Images

  • Andorra – România e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45

Andorra – România LIVE VIDEO Anghel Iordănescu a vorbit despre naţionala României înainte de debutul în preliminariile EURO 2024. Andorra – România e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au nevoie de şase puncte cu Andorra şi Belarus pentru a spera la primele două locuri din Grupa I, din care mai fac parte Elveţia, Kosovo şi Israel.

Andorra – România LIVE VIDEO Anghel Iordănescu: „Nici echipa noastră naţională nu mai este ce a fost odată”

„Ne dorim să avem un start bun. Şi eu cred că „tricolorii” sunt convinşi că au această nevoie de a acumula 6 puncte în două jocuri.

Reclamă

Nu ar trebui să ne temem, ar trebui să tratăm serios cele două meciuri pentru că nici echipa noastră naţională nu mai este ce a fost odată”, a spus Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Anghel Iordănescu, despre Denis Alibec

De asemenea, Anghel Iordănescu a vorbit şi despre Denis Alibec şi despre declaraţia acestuia legată de faptul că vrea să fie golgheterul preliminariilor. Fostul selecţioner s-a declarat bucuros să audă la ce visează atacantul de la Farul, şi susţine că are mare încredere în abilităţile acestuia.

Reclamă

„Mă bucură această declaraţie a lui Alibec. Cred că toţi jucătorii echipei naţionale ar trebui să aibă foarte mare încredere în posibilităţile lor. Îi doresc lui Alibec chiar să devină golgheter al acestei competiţii.

(N.r Despre Edi Iordănescu) Cred că ştie ce are de făcut, sunt convins, încă o dată, că va reuşi şi în ceea ce mă priveşte sunt alături de el, pentru că până la urmă sunt alături de fotbalul românesc”, a mai spus Generalul.

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gică Hagi. „Regele” a răbufnit pentru că fiul său, Ianis Hagi nu e la naţionala. E convins că selecţionerul României are ceva cu el, din moment ce mijlocaşul lui Rangers nu a fost chemat la meciul Andorra – România, din preliminariile EURO 2024

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordanescu i-a trimis mesaj lui Ianis şi i-a explicat de ce nu l-a chemat în „dubla” cu Andorra si Belarus. „Vă daţi seama, i-a dat mesaj, nici nu l-a sunat” s-a enervat Gică Hagi. Într-un singur meci a jucat Ianis Hagi titular, după accidentarea care l-a ţinut un an pe tusa.

„N-am să mai comentez acest subiect din respect pentru echipa naţională, care are nevoie de linişte. S-a creat totuşi o tensiune artificială şi eu cred, chiar dacă Gică Hagi are dreptul la o opinie, aceste lucruri au fost analizate de staff-ul României.

Selecţionerul la ultima conferinţă de presă a clarificat această situaţie. Am încredere in staff-ul echipei naţionale pentru că ştiu că analizează fiecare situaţie în parte„, a mai declarat Anghel Iordănescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid
Liga 1 • 15 mart., 23:48
„Naşul i-a făcut cadou finului campionatul!” Anghel Iordănescu, reacţie fabuloasă după ce Gică Hagi a învins-o pe Rapid