Închide meniul
Video

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec, gol fără emoții, din pasa perfectă a lui Răzvan Marin! Atacantul de la Farul, a treia reușită în tricoul naționalei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 martie 2023, 23:13

Denis Alibec e gata de dubla cu Kosovo şi Elveţia

Denis Alibec, în timpul unui meci la națională/ Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec a marcat un gol, în primul meci al „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul și-a trecut și el numele pe tabelă, după ce Dennis Man a deschis scorul, în prima repriză. Alibec a marcat fără emoții, din pasa perfectă a lui Răzvan Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci al echipei naționale, din preliminariile EURO 2024. Partida se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Andorra – România LIVE VIDEO Denis Alibec, gol fără emoții, din pasa perfectă a lui Răzvan Marin

Denis Alibec a majorat diferența în minutul 50, al confruntării cu Andorra. După golul anulat din prima repriză, atacantul de la Farul a avut emoții și la golul secund, deoarece inițial s-a acordat ofsaid, iar golul a fost anulat.

Ulterior, după consultarea arbitrajului video, reușita vârfului lui Gică Hagi a fost validată, și astfel scorul s-a făcut 2-0 pentru România.

Denis Alibec s-a demarcat perfect între apărătorii centrali ai Andorrei. Răzvan Marin i-a pasat perfect, iar atacantul a preluat, și după o cursă spre careul lui Alvarez, a punctat fără emoții.

Reclamă

Este al treilea gol al lui Denis Alibec la echipa națională. În acest sezon, atacantul traversează o formă de vis la Farul, reușind să marcheze 11 goluri.

România conduce astfel cu 2-0, în deplasarea de la Andorra. Până la golul reușit de Denis Alibec, Dennis Man a reușit să deschidă scorul, printr-o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Olimpiu Moruțan.

Denis Alibec, gol anulat pe motiv de ofsaid! Atacantul de la Farul a ratat șansa de a deschide scorul în prima repriză

Andorra – România LIVE VIDEO Denis Alibec a avut un gol anulat, pe motiv de ofsaid, în primul meci al echipei naționale din preliminariile EURO 2024. Darius Olaru, pasator la golul lui Alibec, se afla în poziție neregulamentară, iar astfel atacantul lui Gică Hagi nu a putut deschide scorul în deplasarea de la Andorra.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 30, Denis Alibec a reușit să marcheze. Inițial, atacantul de la Farul a primit o centrare perfectă în careu, și a trimis, cu capul, în bara porții lui Alvarez. Darius Olaru a fost pe fază, și i-a pasat din nou atacantului de la Farul, care nu a mai ezitat, și a înscris.

Bucuria jucătorilor echipei naționale a fost de scurtă durată, deoarece arbitrul Dario Bel a anulat golul, pe motiv de ofsaid la mijlocașul de la FCSB, Darius Olaru.

Decizia de a anula golul lui Denis Alibec a fost luată după ce centralul croat al partidei a consultat arbitrajul video.

La scurt timp după golul anulat al lui Denis Alibec, România a reușit să marcheze prin Dennis Man, din pasa lui Olimpiu Moruțan.

Denis Alibec a fost titularizat de Edi Iordănescu, în prima partidă a României, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul traversează un sezon de vis, marcând 11 goluri pentru constănțeni. De asemenea, Alibec a venit cu gânduri mari la echipa națională, și a declarat, înaintea meciului cu Andorra, că își dorește să devină golgheterul „tricolorilor” din aceste preliminarii.

Recomandări
  • Denis Alibec a marcat în Andorra – România
  • Al treilea gol reușit la națională de atacantul de la Farul

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și