Închide meniul

Conflict în naţionala Elveţiei, înainte de dubla decisivă cu Kosovo şi România! Starul cu care s-a certat selecţionerul Yakin!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 10:59

Conflict în naţionala Elveţiei, înainte de dubla decisivă cu Kosovo şi România! Starul cu care s-a certat selecţionerul Yakin!

Conflict în naţionala Elveţiei, înainte de dubla decisivă cu Kosovo şi România

Selecţionerul Elveţiei, Murat Yakin, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Conflict în naţionala Elveţiei, înainte de dubla decisivă cu Kosovo şi România. Jurnaliştii elveţieni au relatat că selecţionerul Murat Yakin (49 de ani) s-a certat cu starul Xherdan Shaqiri fiindcă l-a ţinut pe acesta pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit publicației elvețiene Helvetik, citată de presa kosovară, Shaqiri i-a cerut explicaţii pe un ton mai ridicat selecţionerului Murat Yakin pentru faptul că nu a fost introdus deloc pe teren în meciul cu Israel.

Conflict în naţionala Elveţiei, înainte de dubla decisivă cu Kosovo şi România!

Murat Yakin nu a lăsat lucrurile aşa şi l-a pus pe Shaqiri să se antreneze cu rezervele după meciul Israel – Elveţia, încheiat cu scorul de 1-1.

Murat Yakin a fost întrebat, după meci, de jurnalişti de ce l-a lăsat pe bancă pe Shaqiri, unul dintre cei mai prolifici jucători ai naţionalei Elveţiei.

Mi-ar fi plăcut să îi acord minute, dar nu a fost un meci pentru Shaq. Mai avem două meciuri și știu ce ne așteaptă sâmbătă. Prin urmare, am decis să nu-l folosesc pe Shaq”, le-a spus Murat Yakin jurnaliştilor.

Reclamă

Elvețienii și-au făcut praf naționala după egalul cu Israel. ”O catastrofă. E cea mai slabă grupă din istorie”

Elvețienii și-au făcut praf naționala după egalul cu Israel, de la Budapesta (1-1), din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Jurnaliștii de la Blick se gândesc la demiterea lui Murat Yakin, chiar dacă echipa e pe primul loc în grupă.

Elvețienii așteptau ca echipa lor să defileze în ”cea mai slabă grupă din istorie”, reacție care poate fi considerată umilitoare pentru România. Aceștia au criticat jocul slab al favoriților, chiar dacă nu au pierdut încă niciun meci. Victoria ratată în minutul 88 al partidei de la Budapesta prelungește suspansul calificării.

”Mulți credeau că vom avea punctaj maxim în această grupă, dar echipa a dezamăgit din nou. Nu ne-am asigurat încă biletele pentru Germania. Este o catastrofă în cea mai slabă grupă din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Cineva trebuie să își asume responsabilitatea după acest rezultat. Este evident o campanie fără succes, echipa a greșit din nou. Am ajuns la ultimele două meciuri din grupă și nu suntem calificați încă.

Jumătate din meciurile disputate în grupă au fost un dezastru, mai ales că a fost cea mai slabă grupă din istorie. Credeam că vom termina cu 10 victorii”, au notat cei de la Blick.

Scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024

Se ştiu scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024. Elveţia a ratat şansa de a se califica deja la turneul final, după remiza cu Israel. „Tricolorii” au nevoie de un punct din duelul cu israelienii, pentru a se califica la EURO 2024.

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, pe Arena Naţională.

România îşi va asigura biletele pentru EURO 2024 dacă nu va pierde cu Israel. În cazul unui egal, „tricolorii” vor acumula 17 puncte şi Israel 13, cu un meci rămas de disputat.

În cazul în care România va fi învinsă de Israel, lucrurile se complică. Israel va acumula 15 puncte, apropiindu-se la un singur punct de România. „Tricolorii” vor avea astfel nevoie de victorie în utlimul meci, cu Elveţia, pentru a-şi asigura prezenţa la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și