Închide meniul

Cristi Manea ratează România – Kosovo (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY). Cine îi va lua locul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2023, 9:04

Cristi Manea ratează România – Kosovo (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY). Cine îi va lua locul

Cristi Manea ratează România - Kosovo (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY).

Cristi Manea, la finalul meciului România - Israel 1-1 / Profimedia Images

Cristi Manea ratează România – Kosovo, meci din preliminariile pentru EURO 2024, ce va fi transmis marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Este cea mai mare pierdere pentru Edi Iordănescu, înainte de duelul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea are un început de sezon excelent la CFR Cluj şi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai naţionalei la cele 3 meciuri pe care le-a adunat în aceste preliminarii.

Cristi Manea ratează România – Kosovo (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Totuşi, duelurile tari din meciul cu Israel i-au adus nişte probleme la genunchi fundaşului lateral de 26 de ani cotat la 3.5 milioane de euro. Conform prosport.ro, el nu va face parte din primul 11 al tricolorilor.

Andrei Raţiu este cel care îi va lua locul lui Cristi Manea. Jucătorul lui Rayo Vallecano are 11 meciuri pentru echipa naţională, fiind integralist în duelul cu Andorra, câştigat de tricolori în aceste preliminarii.

La jumătatea campaniei de calificare la EURO 2024, România se află pe locul al doilea. Iar Edi Iordănescu vrea ca naţionala să rămâne pe acelaşi loc care ne califică şi înaintea ultimilor 4 partide din preliminarii.

Reclamă

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

Clasamentul din grupa României din preliminariile EURO 2024

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și