Închide meniul

Cristiano Ronaldo, seară magică la naţionala Portugaliei! Cifrele de necrezut pe care le-a atins, la 38 de ani, în startul preliminariilor EURO 2024

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 martie 2023, 23:39

Cristiano Ronaldo, seară magică la naţionala Portugaliei! Cifrele de necrezut pe care le-a atins, la 38 de ani, în startul preliminariilor EURO 2024

Cristiano Ronaldo, seară magică la naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo, în Portugalia - Liechtenstein / Profimedia

Cristiano Ronaldo a avut o seară magică la naţionala Portugaliei! Atacantul portughez a devenit primul jucător care marchează 100 de goluri, la echipa națională, în meciuri oficiale, după cele două reușite din meciul cu Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat din penalty și lovitură liberă, în partida Portugalia – Liechtenstein, din prima etapă a preliminariilor EURO 2024.

Cristiano Ronaldo, seară magică la naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a dovedit încă o dată că este o „mașinărie de goluri”. Acesta a trimis de două ori mingea în plasă, în partida Portugalia – Liechtenstein, devenind, astfel, primul jucător care marchează 100 de goluri, la echipa națională, în meciuri oficiale.

Uluitor este și faptul că „CR7” a marcat în fiecare an, pentru naționala Portugaliei, din 2004 până în prezent. Prima selecție, pentru Ronaldo, la reprezentativa de seniori a Portugaliei, a avut loc în 2003.

Reclamă

Totodată, prin titularizarea din meciul cu Liechtenstein, Cristiano Ronaldo a devenit jucătorul cu cele mai multe partide pentru o echipă națională, 197.

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, după reușita din meciul cu Italia

Tot în această seară, Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, după reușita din meciul cu Italia.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 44 al partidei Italia – Anglia, din prima etapă a preliminariilor EURO 2024, Harry Kane a marcat, din penalty, ducând scorul la 2-0 pentru englezi. În urma acestui gol, Kane a ajuns la 54 de reușite în tricoul „leilor”, devenind cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, devansându-l pe Wayne Rooney, care a marcat de 53 de ori.

În tricoul Angliei, Harry Kane deține următoarele recorduri:

  • goluri marcate (54)
  • goluri marcate din postura de căpitan (46)
  • goluri marcate din penalty (18)
  • goluri marcate într-un singur an (16 în 2021)
  • goluri marcate în turnee majore (12)

România va debuta, în preliminariile EURO 2024, contra Andorrei

România își va începe aventura, în preliminariile EURO 2024, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21:45, împotriva reprezentativei Andorrei.

Meciul dintre Andorra și România va putea fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

Reclamă

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și