Închide meniul

Cum a reacţionat Mihai Stoica când l-a văzut titular pe Horaţiu Moldovan în Kosovo – România. Ce a spus despre Ştefan Târnovanu

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2023, 23:24

Reclamă
Cum a reacţionat Mihai Stoica când l-a văzut titular pe Horaţiu Moldovan în Kosovo – România. Ce a spus despre Ştefan Târnovanu

Mihai Stoica, criză de nervi după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Reacția lui Mihai Stoica, după titularizarea lui Horațiu Moldovan. Managerul general de la FCSB a vorbit despre situația portarilor de la echipa națională, după ce Horațiu Moldovan a fost folosit titular, de către Edi Iordănescu, în partida cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre „duelul” dintre Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu, pentru un loc în primul 11 al echipei naționale conduse de Edi Iordănescu. Chiar dacă selecționerul l-a preferat pe goalkeeper-ul celor de la Rapid, Stoica este e părere că decizia acestuia nu este greșită.

Reacția lui Mihai Stoica, după titularizarea lui Horațiu Moldovan. Oficialul de la FCSB nu contestă decizia selecționerului

Oficialul celor de la FCSB este de părere că decizia lui Edi Iordănescu nu este una greșită, având în vedere că selecționerul trebuie să decidă primul 11 al echipei naționale. Stoica este de părere că alegerea este una bună, atât timp cât Iordănescu crede acest lucru.

De asemenea, acesta nu este supărat pentru că portarul de la FCSB, Ștefan Târnovanu, nu a fost titularizat de către selecționer.

„Înainte erau Tătătruşanu şi Niţă portarii. E aceeaşi situaţie cu Târnovanu şi Moldovan. Poate că selecţionerul sau antrenorul de portari, că nu ştiu cine hotărăşte, să dorească un portar fără gabarit, fără talie, dar cu o reacţie mai bună. Ai fundaşi mari şi poate te gândeşti, că ai nevoie de un portar de reacţie. Kosovo este o echipă care face egal cu Andorra, nu cred că ne poate pune probleme. Eu zic că e o echipă foarte slabă”, a spus oficialul de la FCSB, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Basarab Panduru: „Poți alege pe cine vrei”

„Eu spun aşa, că poţi alege pe cine vrei, că e treaba ta de selecţioner. Dar atât timp cât Moldovan a fost înaintea lui Târnovanu şi Aioani, mi se pare normal ca atunci când lipsesc primii doi, Niţă şi Radu, să fie el, că altfel l-ai ţinut degeaba. Dacă discutăm despre forma de moment, putem discuta, putem avea păreri. Putem spune despre Aioani că vine de la campioană, Târnovanu e în formă la FCSB. Părerea mea e că nu e greşit. La portari e complicat. Nu ştiu dacă forma de moment contează, poate e şi continuitatea”, a spus Basarab Panduru, pentru sursa citată anterior.

Programul echipei naționale, în preliminariile pentru EURO 2024

25 martie 2023: Belarus – Elveția 0-5, Andorra – ROMÂNIA 0-2, Israel – Kosovo 1-1
28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus 2-1, Kosovo – Andorra 1-1, Elveția – Israel 3-0
16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția (21:45)
19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45)
9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția (21:45)
12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și