Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia finală luată de Edi Iordănescu legată de Ianis Hagi, înainte de dubla cu Kosovo și Elveția

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2023, 12:50

Decizia finală luată de Edi Iordănescu legată de Ianis Hagi, înainte de dubla cu Kosovo și Elveția

Decizia finală luată de Edi Iordănescu legat de Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul României / Profimedia Images

  • Ianis Hagi are 24 de ani
  • Hagi are 24 de selecții și două goluri la națională

Decizia finală luată de Edi Iordănescu legată de Ianis Hagi, înainte de dubla cu Kosovo și Elveția din preliminariile Euro 2024 era una așteptată, ținând cont de scandalul de la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, Edi Iordănescu a hotărât să îl păstreze pe fiul ”Regelui” în lotul cu care va ataca partidele cu Kosovo și Elveția.

Decizia finală luată de Edi Iordănescu legat de Ianis Hagi

Jucătorul cu 24 de selecții și două goluri fusese trecut pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu, iar lotul definitiv va fi anunțat în timpul zilei de duminică.

Reclamă

Kosovo – România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 16 iunie, de la ora 21:45.

Edi Iordănescu s-a hotărât și în privința celor trei portari care vor încerca să închidă poarta în dubla din preliminariile pentru Euro 2024, după accidentarea lui Ionuț Radu. Este vorba de Ștefan Târnovanu, Horațiu Moldovan și Mihai Aioani.

Reclamă

Ianis Hagi declarase după primul gol marcat de la revenirea după accidentare că așteaptă un semn de la Iordănescu.

Ianis Hagi: Aștept convocarea de la 16 ani

”Sunt două meciuri pe care le avem, cu Kosovo și Elveția, cred că toată țara trebuie să se concentreze pe următoarele două meciuri. Suntem într-o poziție favorabilă, șase puncte din șase. Suntem la mâna noastră deocamdată, trebuie să câștigăm meciurile și atâta tot.

Aștept convocarea de la 16 ani, de când am început în Liga 1. Este visul oricărui jucător să joace la echipa națională. Nu există o echipă mai mare decât echipa națională, asta e mentalitatea mea. Ești mândru, ai oportunitatea să reprezinți o țară întreagă și nu mergi acolo pentru bani sau pentru altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu aștept convocarea și voi da 100%. Cu genunchiul sunt 100% din ianuarie, nu pot să intru pe teren fără să fiu 100%. Apoi intrăm în detalii mai mici, capacitatea aerobă, puterea în picioare, tranzițiile. Mă simt foarte bine din toate punctele de vedere. A venit și golul, e un „boost” de încredere.

Planurile mele sunt pentru a fi implicat cu echipa națională. Cel mai mult contează să luăm șase puncte”, a spus Ianis Hagi, citat de digisport.ro.

Ce a spus Gică Hagi despre un transfer al lui Ianis Hagi în La Liga

Gică Hagi a vorbit despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi în La Liga. Fiul „Regelui” a fost dorit la începutul acestui an de Celta Vigo, echipă care a reuşit să se salveze in extremis de la retrogradare.

Fost jucător la granzii Real Madrid şi Barcelona, Gică Hagi şi-ar dori să îl vadă pe Ianis în Spania. Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Marca, fostul mare jucător al naţionalei României a vorbit despre viitorul lui Ianis.

„(Reporter: Cum vezi viitorul lui Ianis, după accidentare?) A avut un an dificil, dar l-am văzut că este bine în ultimele luni. A început să joace, a fost titular în câteva meciuri și se simte bine. Sper să poată reveni la forma în care era înainte, când a fost cel mai bun.

Da (n.r. dacă i-ar plăcea să-l vadă în fotbalul spaniol?). Eu am jucat acolo mulți ani și sper că într-o zi va ajunge şi el. Ianis este fericit la Rangers, dar fotbalul din Spania creşte frumos„, a declarat Gică Hagi pentru marca.com.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14
apr.
0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
23:59 Ucraina – România 2-3, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan şi Jacqueline Cristian, victorie fabuloasă!!! !! ! 23:55 Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă 23:47 Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării 23:30 Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 23:30 U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu
Echipa naţională • 10 apr., 9:16
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu! UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară
Fotbal extern • 7 apr., 14:16
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”
Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Echipa naţională • 5 apr., 20:50
„Vin și pe jos în Germania!” Bogdan Vătăjelu vrea să fie convocat la EURO, chiar dacă a ajuns în Kazahstan
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul
Suporter.as.ro • 5 apr., 20:42
Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul
Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
Fotbal extern • 5 apr., 11:04
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român