Închide meniul

Decizia luată de spanioli, după ce ghetele jucătorilor şi mănuşile portarilor au fost uitate la Madrid. Acuzaţii de amatorism!

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2023, 15:35

Reclamă
Decizia luată de spanioli, după ce ghetele jucătorilor şi mănuşile portarilor au fost uitate la Madrid. Acuzaţii de amatorism!

Decizia luată de spanioli, după ce ghetele jucătorilor şi mănuşile portarilor au fost uitate la Madrid

Luis de la Fuente, la antrenament / Profimediaimages

Echipa naţională a Spaniei, care nu a avut ghetele de fotbal ale jucătorilor mănuşile portarilor şi la antrenamentul de joi, înaintea meciului cu Georgia din preliminariile Euro 2024, a recuperat obiectele uitate la Madrid, la ora locală 03.00 dimineaţa, după ce, potrivit presei spaniole, a folosit un zbor privat din capitala Spaniei spre Tbilisi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o atmosferă neobişnuită noaptea trecută în faţa hotelului Mariott din Tbilisi, capitala Georgiei. La ora locală 2.49, o dubă a lăsat două geamantane foarte preţioase în faţa locului în care este cazată naţionala Spaniei. Reprezentanţii La Roja s-au grăbit să ducă ghetele şi mănuşile uitate la Madrid, cu o zi înainte, anunţă news.ro.

Decizia luată de spanioli, după ce ghetele jucătorilor şi mănuşile portarilor au fost uitate la Madrid

Jucătorii s-au antrenat fără ghetele şi mănuşile loc cu o zi înainte de meciul din preliminarii, când aveau programată o şedinţă de pregătire tactică. Elevii lui Luis de la Fuente au fost nevoiţi să se mulţumească cu mici exerciţii de încălzire şi de întindere, toate acestea durând abia 30 de minute, potrivit Relevo, în condiţiile în care ploaia torenţială a transformat terenul într-o suprafaţă prea periculoasă pentru încălţăminte sport simplă.

Valizele în care se aflau mănuşile şi crampoanele jucătorilor, precum şi o parte din echipamentul fizioterapeuţilor, au fost de fapt lăsate într-o dubă la aeroportul din Madrid. Când staful spaniol i-a informat pe jucători, potrivit Relevo, unii au crezut că este o glumă.

Selecţionerul Luis de la Fuente a fost foarte supărat de acest „amatorism„, mai ales având în vedere că între Madrid şi Tbilisi există puţine, dacă nu chiar deloc, zboruri comerciale regulate.

Reclamă

Federaţia spaniolă a apelat la compania Gestair, care a transportat cele două valize cu un avion privat, potrivit Relevo. Această versiune este contrazisă de RFEF, care insistă că ghetele au sosit cu două zboruri comerciale, unul între Madrid şi Istanbul, iar celălalt între Istanbul şi Tbilisi.

Cu toate acestea, un avion privat a plecat de la Madrid la ora 19.02 şi a aterizat în Georgia la ora 1.46. Aceste ore coincid cu timpul de deplasare între aeroport şi hotelul Mariott (40 de minute cu maşina). Jucătorii spanioli s-au trezit cu vestea cea bună vineri, cu doar câteva ore înainte de meciul cu Georgia, de la ora 19.00.

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla. Fundaşul de 37 de ani a revenit după 18 ani la Sevilla şi a fost prezentat oficial în faţa a peste 23.000 de fani pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a plecat în 2005 la Real Madrid, iar relaţia sa cu fanii Sevillei nu a fost cea mai bună, Ramos a fost întâmpinat călduros de cei 23.000 de fani pe arena câştigătoarei Europa League.

Fostul căpitan de la Real Madrid a fost alături de familia sa la prezentarea oficială. Mai întâi, el a susţinut o conferinţă de presă, după care a ieşit pe teren în faţa spectatorilor cu care a avut mai multe contre în ultimii 18 ani, în perioada în care a plecat de la Real Madrid. În momentul în care a fost ovaţionat de fani, Sergio Ramos nu s-a mai putut abţine şi s-a emoţionat.

„Înainte să mor, îmi doresc să mai câştig un trofeu cu echipa sufletului meu, Sevilla Futbol Club. Sper să pot contribui şi să joc la cel mai bun nivel pentru a ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele, lucru care ar fi de neuitat pentru mine.

De când am venit, am simţit multă dragoste din partea fanilor Sevillei şi vreau să le mulţumesc. Am recunoscut şi mi-am cerut iertare fanilor pentru gesturile greşite din trecut. În tinereţe faci greşeli. Sper că mă vor ierta şi sper să schimb părerea celor care nu au făcut-o prin prestaţii bune şi goluri”, a declarat Sergio Ramos, potrivit marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și