Închide meniul
EXCLUSIV

Decizie fără precedent a lui Edi Iordănescu, înaintea dublei cu Belarus şi Andorra

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 23:45

Reclamă
Decizie fără precedent a lui Edi Iordănescu, înaintea dublei cu Belarus şi Andorra

Edi Iordănescu a luat o decizie fără precedent

Edi Iordănescu, la conferinţa de presă / AS.ro

Edi Iordănescu a luat o decizie fără precedent în mandatul său la naţionala României. Selecţionerul a luat decizia să limiteze la maximum interacţiunea cu presa înaintea meciurilor care ne pot duce mai aproape de EURO 2024. Belarus – România e pe 12 octombrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor AntenaSport, Edi Iordănescu a luat decizia să reducă drastic apariţie în media înaintea partidei cu Belarus. Iar motivele sunt două.

Decizie fără precedent a lui Edi Iordănescu, înaintea dublei cu Belarus şi Andorra

Primul, şi cel mai important, este că Edi Iordănescu a fost extrem de deranjat de criticile primite de jucătorii naţionalei României până acum. Selecţionerul României vrea, prin această decizie, să îi protejeze pe tricolori de eventuale polemici.

De altfel, unul dintre jucătorii care au reacţionat la atacurile venite în spaţiul public a fost Olimpiu Moruţan. După victoria cu Kosovo, Moruţan a avut un discurs vehement la adresa contestatarilor.

Trebuie să jucăm tiki-taka cum că place vouă. Mă bucur că am câștigat. Lumea nu ne vede calificați, suntem jucători slabi, dar noi încercăm să dăm totul.Toată lumea ne critică, normal că suntem slabi, nu? Am jucat prost cu Israel, deci suntem slabi. Ne bucurăm că am câștigat acum. Am văzut și noi că nu am jucam bine. Am revăzut și acum ne-a ieșit jocul. Dacă suntem slabi, mergem mai departe. Așa cum suntem, vrem să ne calificăm la EURO!”, a fost discursul lui Moruţan după partica cu Kosovo.

Reclamă

Al doilea motiv pentru care Edi Iordănescu a luat decizia

Al doilea motiv pentru care Edi Iordănescu a luat decizia de a limita interacţiunea cu presa este acela că vrea ca jucătorii să fie sută la sută cu gândul la cele două meciuri, mai ales că perioada de pregătire este una scurtă. Înaintea dublei cu Belarus şi Andorra, România se află pe locul 2, cu 12 puncte, la doar două puncte în spatele liderului Elveţia.

Florin Niţă, convocat pentru dubla cu Belarus şi Andorra. Cu cine se va bate pentru postul de titular

Florin Niţă va fi convocat pentru dubla cu Belarus şi Andorra. Edi Iordănescu mizează pe experienţa portarului de la Gaziantep. Conform surselor AntenaSport, Edi Iordănescu a decis să îl convoace pe Florin Niţă pentru meciurile cu Belarus şi Andorra. Ultima dată când Florin Niţă a jucat pentru naţionala României a fost în meciul cu Muntenegru, pe 14 iunie 2022.

Pe lângă Florin Niţă, Edi Iordănescu îl va mai chema pe Horaţiu Moldovan, titular în ultimele meciuri ale naţionalei României, şi pe Ştefan Tîrnovanu, portarul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Edi Iordănescu a decis să renunţe şi la George Puşcaş pentru meciurile cu Belarus şi Andorra. Oricum, atacantul celor de la Genoa era suspendat pentru partida cu Belarus.

Astfel, Edi Iordănescu va miza Denis Drăguş, cel care trece printr-o formă de vis la Gaziantep. Denis Drăguş a fost pe lista preliminară a selecţionerului şi pentru acţiunea naţionalei de la începutul lunii septembrie. Atunci, Edi Iordănescu i-a convocat pe Alibec, Puşcaş şi Bîrligea, pentru „dubla” cu Israel şi Kosovo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și