Închide meniul

Dominik Szoboszlai, „eroul” Ungariei! Dublă în 2 minute cu Muntenegru. Cum arată urnele acum

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 18:33

Dominik Szoboszlai, „eroul Ungariei! Dublă în 2 minute cu Muntenegru. Cum arată urnele acum

Dominik Szoboszlai, "eroul" Ungariei!

Dominik Szoboszlai, sărbătorind alături de fani calificarea Ungariei la EURO 2024 / Profimedia

Dominik Szoboszlai a fost „eroul” Ungariei în meciul cu Muntenegru, ultimul al naţionalei Ungariei din preliminariile EURO 2024. Echipa lui Marco Rossi s-a impus cu 3-1 şi şi-a asigurat primul loc al grupei. Serbia este echipa care merge alături de Ungaria la turneul final, după ce a remizat cu Bulgaria, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muntenegru a condus cu 1-0, dar Szoboszlai a reuşit o dublă de excepţie în doar două minute. Starul lui Liverpool a contribuit şi la al treilea gol, atunci când Nagy a trimis balonul în poarta adversă.

Dominik Szoboszlai, „eroul” Ungariei!

Ungaria a încheiat pe primul loc Grupa G din preliminariile EURO 2024, după ce s-a impus cu 3-1 în ultimul meci, cu Muntenegru. Naţionala lui Marco Rossi a terminat cu 18 puncte, la 4 puncte în faţa Serbiei, formaţia care a încheiat pe locul al doilea şi a obţinut şi ea calificarea la turneul final din Germania.

Muntenegru a deschis scorul în minutul 36 al meciului de la Budapesta prin Rubezic şi spera la calificare. Totul s-a schimbat în repriza secundă, când Dominik Szoboszlai, starul lui Liverpool, a restabilit egalitatea în minutul 67. Imediat după reluarea jocului, mijlocaşul a realizat dubla, iar Ungaria a trecut în avantaj.

Reclamă

Scorul final a fost stabilit în minutul 90+3 de Nagy. Acesta a trimis în poartă balonul respins de Mijatovic, după lovitura liberă executată de acelaşi Szoboszlai.

Serbia a încheiat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Bulgaria, scor 2-2. Sârbii au deschis scorul în minutul 17, prin Veljkovic, dar Rusev şi Despodov au întors rezultatul în minutele 59, respectiv 69. Gazdele au marcat din nou şi au stabilit scorul final în minutul 82, după reuşita lui Babic.

Astfel, Ungaria a încheiat grupa pe primul loc, cu 18 puncte, în timp ce Serbia merge şi ea în Germania, după ce şi-a asigurat locul 2, cu 14 puncte. Naţionala lui Marco Rossi va face parte din urna a doua la tragerea la sorţi, în timp ce Serbia, care se află în urna a treia în acest moment, are şanse mari să fie retrogradată în urna a patra la finalul preliminariilor.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României

Răzvan Burleanu a dezvăluit că a plâns după Israel – România 1-2, meciul care ne-a adus calificarea la EURO 2024.

România poate chiar câştiga Grupa I din preliminarii, dacă nu pierde meciul cu Elveţia, ce va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Cred că trebuie să începem cu povestea din timpul meciului şi de după meci. Ca să fiu într-un moment de sinceritate, v-am spus de la început că sunt foarte încrezător. După meci, am plâns, am plâns de bucurie. Meciul a fost trăit la cea mai înaltă intensitate.

Este a doua oară în viaţa mea când plâng de bucurie, prima oară am plâns de bucurie când s-a născut fata mea. Această calificare nu este una întâmplătoare, vine după mai multe rezultate. Aceste rezultate pregăteau acest rezultat. Un asemenea succes vine în momentul în care aveam nevoie. Această generaţie a făcut românii fericiţi.

Nu este doar o victorie a acestei generaţii de eroi, cum am numit-o, şi care de-abia de-acum ne va arăta ce poate. Vrem să avem un impact social”, a spus Burleanu, la revenirea în România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și