Închide meniul

Donnarumma a recunoscut că Ucraina trebuia să primească penalty în minutul 90+3: „După aceea am revăzut reluările”

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 11:37

Reclamă
Donnarumma a recunoscut că Ucraina trebuia să primească penalty în minutul 90+3: „După aceea am revăzut reluările

Donnarumma a recunoscut că Ucraina putea să primească penalty în minutul 90+3

Gianluigi Donnarumma, în Ucraina - Italia / Profimedia

Donnarumma a recunoscut că Ucraina trebuia să primească penalty în minutul 90+3. Campioana en-titre s-a calificat la EURO 2024, după ce a remizat cu Ucraina în ultima etapă a preliminariilor, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prelungirile partidei a avut loc un moment extrem de controversat. Mudryk a căzut în careu, dar Gil Manzano nu a acordat lovitură de la 11 metri. Spaniolul a aşteptat un semn din camera VAR, după care a continuat jocul. Gianluigi Donnarumma, portarul naţionalei Italiei, a revăzut faza controversată şi consideră că Ucraina putea să primească lovitura de la 11 metri.

Donnarumma a recunoscut că Ucraina trebuia să primească penalty în minutul 90+3

Finalul meciului dintre Ucraina şi Italia a fost marcat de un scandal uriaş. Campioana europeană în exerciţiu s-a calificat după remiza de la Leverkusen, scor 0-0. Soarta partidei şi a calificării putea fi alta însă.

În minutul 90+3, Mudryk a solicitat o lovitură de la 11 metri, după intervenţia întârziată a lui Cristante. Presa din Italia a recunoscut că starul lui Chelsea a fost călcat şi că naţionala lui Spalletti a avut mare noroc, după ce Gil Manzano şi VAR-ul nu au acordat lovitură de la 11 metri pentru Ucraina.

Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, a dezvăluit că a revăzut faza controversată din meciul cu Ucraina. Starul italian a recunoscut că Gil Manzano putea dicta penalty în urma intervenţiei lui Cristante la Mudryk:

Reclamă

„Din teren nu am înţeles foarte bine, sunt multe lucruri care se petrec pe teren. Am revăzut faza apoi şi, în opinia mea, putea să se dea penalty. Dar e bine aşa, să spunem că e bine. Acum nu ne mai gândim la asta”, a declarat Gianluigi Donnarumma, potrivit football-italia.net.

Acuze teribile în Ucraina, după „furtul” din finalul meciului cu Italia

În al treilea minut al prelungirilor, arbitrul Gil Manzano nu a dat penalty la un duel în careu între Acerbi şi Mudryk. Presa din Ucraina a pus această decizie pe interesele preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, de a vedea Squadra în Germania, în 2024.

„La final, Ucraina a presat Italia. Nu au fost mari ocazii de a marca, dar italienii au tras de timp. A existat o cerere de penalty, după o cădere a lui Mudryk, dar arbitrul nu s-a deranjat să meargă să vadă reluarea.

Reclamă 4 / 0/3

La final, visul lui Aleksander Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat la EURO 2024 după un egal alb. Ucraina mai are şansele ei, chiar dacă azi nu a avut şansa să câştige un meci. Sperăm că vom vedea Ucraina printre cele 24 de echipe din Germania”, au scris cei de la sport.ua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și