Închide meniul

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florinel Coman a plecat direct la vestiare după ce a fost schimbat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2023, 17:19

Reclamă
Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florinel Coman a plecat direct la vestiare după ce a fost schimbat

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florinel Coman a plecat direct la vestiare după ce a fost schimbat în România - Israel 1-1.

Edi Iordănescu, selecţionerul României / ProfiMedia

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florinel Coman a plecat direct la vestiare după ce a fost schimbat în România – Israel 1-1. Selecţionerul României a spus că „Mbappe de România” a cerut voie să se ducă până la baie. România va juca cu Kosovo marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a dat senzaţia că a fost nemulţumit în momentul schimbării, însă Edi Iordănescu a dat asigurări că lucrurile au stat cu totul altfel.

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Florinel Coman a plecat direct la vestiare după ce a fost schimbat

„E un subiect pe care nu l-am discutat și aș vrea s-o facem. A ieșit un subiect (n.r. – în spațiul public) care nu există. Sunt multe discuții despre lucrurile care nu merg și încerc să vorbesc cu dumneavoastră pe marginea lor.

Am văzut că a ieșit un subiect extrafotbalistic despre Florinel Coman și momentul schimbării. Am înțeles că se discută mult despre Coman. Există ordine, există disciplină. la echipa națională, iar eu am toleranță zero când e vorba de lucruri care nu sunt în slujba echipei. Toată lumea, în frunte cu mine, se pune în slujba echipei.

Florinel a ieșit, a dat mâna cu mine și cu tot staff-ul, după care a lipsit maximum cinci minute. Nu numai că a lipsit cinci minute, a cerut permisiunea staff-ului pentru a fugi până la toaletă. Și-a schimbat tricoul, nu uitați că a fost răcit mort, a fost la pat. 

Reclamă

Sunt deschis la clarificări, deci haideți să discutăm astfel de lucruri înainte ca ele să apară în spațiul public într-o anumită manieră”, a spus Edi Iordănescu înainte de România – Kosovo.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după ce a fost criticat dur. Selecţionerul le-a răspuns contestatarilor la conferinţa premergătoare meciului România – Kosovo, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Viorel Moldovan, Florin Răducioiu, Cornel Dinu şi Gigi Becali sunt printre cei care l-au făcut praf pe Edi Iordănescu după ce tricolorii au remizat cu Israel, scor 1-1. Iordănescu Jr anunţă că rezultatele echipei naţionale sunt o reflexie a celor înregistrate de echipele de club din România, care nu au reuşit să obţină nicio calificare în grupele UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul României e convins că jucătorii pe care îi are în lot au numai de suferit din cauza criticilor apărute în ultimele zile.

Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Suntem fără echipe în grupe europene… Când intrăm, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim. Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și