Închide meniul

Edi Iordănescu, desfiinţat după meciul cu Belarus: „După ce că este incompetent, mai scoate şi inepţii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 20:52 / Actualizat: 13 octombrie 2023, 22:07

Reclamă
Edi Iordănescu, desfiinţat după meciul cu Belarus: „După ce că este incompetent, mai scoate şi inepţii

Edi Iordănescu, desfiinţat după meciul cu Belarus

Edi Iordănescu, la conferinţa de presă / AntenaSport

Edi Iordănescu a fost desfiinţat după meciul cu Belarus. Fostul acţionar de la Dinamo şi actual oficial la FC Voluntari, Vladimir Cohn, a lansat un atact fără precedent la adresa selecţionerului României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Cohn, fostul acţionar de la Dinamo, a avut un discurs fără precedent la adresa selecţionerului naţionalei României. Acesta a lansat atacuri în valuri la adresa lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, desfiinţat după meciul cu Belarus

Am auzit o declarație a domnului selecționer, spunea că ar fi trebuit ca toate meciurile echipelor ce se luptă pentru Euro să se dispute de la aceeași oră. După ce că este incompetent și a fost pus pe considerente politice la echipa națională, mai scoate și inepții în spațiul public!

Cum să joace toate echipele… Nu știe ce e în Israel?! E o chestie de perversitate morală să spui că Israel ar fi trebuit să joace în condițiile atrocităților de acolo! Declarațiile fără noimă ale selecționerului te duce cu gândul că și Hamas a făcut ceea ce a făcut ca să dezavantajeze echipa României”, a reacționat Vladimir Cohn pentru gsp.ro.

Gică Popescu şi Edi Iordănescu, schimb dur de replici la miezul nopţii

Gică Popescu şi Edi Iordănescu au avut un schimb dur de replici la miezul nopţii, după meciul Belarus – România, scor 0-0, din Grupa I a preliminariilor pentru calificarea la EURO 2024, care a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Fostul fundaş al Generaţiei de Aur a criticat jocul tricolorilor.

Reclamă

(Reporter: Criticile au început deja, spunea Gică Popescu că nu avem idee de joc) E părerea lui şi chiar cred că v-am obişnuit că eu nu comentez. Eu totuşi întreb ceva, de când încercăm să construim şi să ajungem la un turneu final, dânsul a spus un lucru pozitiv? Măcar unul! Se uită aceşti băieţi şi probabil pentru mulţi reprezintă un exemplu, e conducător de club. Sunt jucători pe care îi reprezintă… dar măcar un lucru pozitiv? Nici când am făcut egal cu Elveţia, nici când am bătut Kosovo, nici când am plecat în grupă cu 6 puncte nu am auzit un lucru pozitiv. Nu ştiu dacă problema e cu mine sau cu familia, dar sunt lucruri personale!

Eu nu mă clatin uşor, sunt pregătit să absorb orice fel de critică, îmi asum total responsabilitatea. La final sunt sigur că ne vom bucura pentru calificare. Sunt sigur că şi după ce se va termina campania, şi dacă ne vom califica, vor fi în continuare voci negative. Din păcate sunt aceleaşi voci negative şi cel puţin din interior e senzaţia că abia se aşteaptă un pas greşit ca să putem să comentăm„, a declarat, în exclusivitate, Edi Iordănescu.

Când a auzit declaraţiile selecţionerului, Gică Popescu nu a stat pe gânduri şi a ţinut să îi răspundă.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate între noi doi este o mare diferenţă, între mine şi Edi Iordănescu. Eu ştiu ce înseamnă echipa naţională, e l nu ştie ce înseamnă echipa naţională. Eu am plâns pentru echipa naţională, m-am bucurat pentru echipa naţională, lucru pe care el nu l-a făcut până acum. Deci percepţia noastră despre echipa naţională este total diferită.

Ce vreau să-i spun lui Edi Iordănescu este că nu am absolut nimic cu familia sa. Eu am un respect imens pentru nea Puiu Iordănescu, alături de care am avut cele mai mari performanţe la echipa naţională, dar nu pot să vin aici în studio şi să aplaud rezultatele echipei naţionale, atunci când ele sunt foarte proaste. De când a preluat domnul Edi Iordănescu echipa naţională cred că sunt cele mai proaste rezultate, într-o grupă aşa de uşoară. Ce vrea, face egal cu Belarus şi să venim să-l aplaudăm? Când avem o singură situaţie clară în minutul 10?”, a fost răspunsul lui Gică Popescu la Antena 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și