Închide meniul

Edi Iordănescu nu i-a rămas dator lui Gigi Becali. I-a dat replica şi lui Răzvan Marin

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2023, 14:49

Edi Iordănescu nu i-a rămas dator lui Gigi Becali. I-a dat replica şi lui Răzvan Marin

Edi Iordănescu nu i-a rămas dator lui Gigi Becali

Edi Iordănescu, în timpul meciului România - Israel 1-1 / Profimedia Images

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB i-a criticat dur tactica de la meciul României cu Israel, din preliminariile Euro 2024. Gigi a vorbit despre poziţionarea lui Florinel Coman şi de neconvocarea lui Adrian Şut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mă puneți să comentez tactica patronului FCSB. Eu îi respect, dacă nu am primit la fel, asta e. Fotbalul european înseamnă angajament total. Solomon fuge după Manea în finalul jocului, e un star, la Tottenham și a făcut asta. În filosofia mea toată lumea se implică și își aduce aportul.

Edi Iordănescu nu i-a rămas dator lui Gigi Becali

Dacă suntem așa competitivi să rezolvăm apărarea în 7-8 și să nu alergăm atât după minge, cu siguranță e un scenariu pe care îl putem lua în calcul”, a spus Iordănescu, în conferinţa de presă dinaintea duelului cu Kosovo, transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la 21:45.

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

„Cu ce începeam? Ai cel mai bun închizător din toate timpurile, care este Şut. Păi dacă nu îl vezi, nu ştii. Nu eşti bun antrenor, lasă pe altul. Păi era Piţurcă şi n-o să-l laud pe Piţurcă acum. Că nu sunt în relaţii bune.

Dar el făcea ce făcea, cum făcea, îi îmbârliga şi juca fotbal de la egal la egal la echipa naţională. Cu echipe mari. Aseară a fost fotbal? A fost o singură echipă care a jucat fotbal.

Reclamă

Ori suntem prea proști, nu avem valoare, dar eu nu cred asta. Ori antrenorii nu știu, ori sunt prea fricoși. Dacă le spui jucătorilor să nu depășim jumătatea terenului să jucăm 4-5-1, ăia joacă 4-5-1 și stau acolo în propria jumătate.

Și vine Coman să se apere, păi ce să mai facă Coman dacă îl joci fundaș stânga. El de unde să mai aibă putere să dea goluri. Păi joacă, mă, fotbal, cum a zis Stanciu. Stanciu a zis, el a zis, a zis că avem agresivitate, suntem și puternici avem și forță, așa a zis el”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Edi Iordănescu i-a răspuns şi lui Răzvan Marin

Selecţionerul României i-a răspuns şi lui Răzvan Mari, cel care afirmase după 1-1 cu Israel că mai bine vedem Euro 2024 din faţa televizorului, decât să ne calificăm la competiţie după un asemenea joc prestat.

Reclamă 4 / 0/3

„Răzvan Marin e unul dintre lideri și căpitanii echipei. Știu ce e în mintea și sufletul lui și am înțeles perfect supărarea și frustrarea lui, dorința lui foarte mare și care nu s-a materializat. Nu trebuie să despicăm în 100 de fire declarațiile unui jucător dezamăgit.

Poate dumneavoastră vi se pare (n.r. că Răzvan Marin a insinuat că jucătorii n-ar înțelege indicațiile tehnicianului), mie nu. Știi ce le cer? O spun și ei, jucătorii, printre rânduri, că ne-am dorit să câștigăm, ne-am dorit să avem un joc elaborat. Eu cred că aș fi fost cel mai dezamăgit antrenor dacă aș fi intrat în vestiar după meciul cu Israel și găseam jucători fericiți.

Am găsit o echipă supărată, tristă, frustrată, am găsit dezamăgire. Am văzut și niște declarații care s-au dat la cald. Mă bucur că sunt băieți responsabili, care se consumă. Dacă băieții veneau indiferenți la conferință, asta ar fi fost o problemă. Toți am spus că nu jucăm ceea ce trebuie, însă Europeanul îl vom simți pe propria piele acolo, în Germania.

Acum două zile, am fost anunțat de acasă că mi s-a stricat televizorul. Deci, nu am cum să văd meciurile europene de acasă, sunt decis să merg și să văd Europeanul în Germania! Răzvan Marin e un băiat echilibrat, cu suflet, un băiat realist. Concentrarea lui trebuie să meargă în așa fel încât să contribuie la această calificare”, a mai spus Iordănescu.

România – Kosovo e marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și