Închide meniul

Elveția – Israel 3-0 și Kosovo – Andorra 1-1. Adversarele României au înregistrat rezultate perfecte pentru „tricolori”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 23:42

Elveția – Israel 3-0 și Kosovo – Andorra 1-1. Adversarele României au înregistrat rezultate perfecte pentru tricolori”

Elveția - Israel și Kosovo - Andorra, LIVE SCORE de la 21:45

Jucătorii Elveției / Profimedia

Elveția a învins-o categoric pe Israel, 3-0. Golurile partidei au fost marcate de Vargas, Amdouni și Widmer. În timp ce Kosovo și Andorra au remizat, 1-1. Pentru Kosovo, a înscris Zhegrova, în timp ce reușita Andorrei a fost semnată de Rosas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, clasamentul grupei I, după etapa a doua din preliminariile EURO 2024, este condus de Elveția, urmată de România.

Elveția – Israel 3-0 și Kosovo – Andorra 1-1. Adversarele României au înregistrat rezultate perfecte pentru „tricolori”

Update Min. 90: Final de meci! Kosovo și Andorra remizează, 1-1.

Update Min. 90: Final de meci! Elveția se impune cu 3-0!.

Update Min. 62: GOOOL Andorra! Rosas a dat lovitura şi a egalat!

Reclamă

Update Min. 59: Kosovo a deschis scorul! Zhegrova a marcat.

Update Min. 52: GOOOL Elveţia! Silvan Widmer a dus scorul la 3-0.

Update Min. 51: Scoţia majorează scorul prin acelaşi McTominay.

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 48: GOOOL Elveţia! Zeki Amdouni a marcat la capătul unei faze superbe!

Update Min. 39: GOOOL Elveţia! Remo Freuler a deschis scorul, după o pasă perfectă a lui Ruben Vargas!

Update: Scoţia a deschis scorul cu Spania! McTominay a marcat în minutul 7.

Min. 1: Au început partidele din preliminariile EURO 2024. Elveția – Israel și Kosovo – Andorra sunt meciurile din grupa României.

Meciurile de marți din preliminariile EURO 2024:

  • Georgia – Norvegia 1-1 
  • Elveția – Israel 3-0
  • Kosovo – Andorra 1-1
  • România – Belarus 2-1
  • Scoția – Spania 2-0
  • Turcia – Croația 0-2
  • Țara Galilor – Letonia 1-0

Duelul din Elveția este foarte important pentru naționala României. În cazul unei victorii a gazdelor, Israel ar rămâne cu un singur punct obținut în 2 meciuri. Dacă România se impune în fața Belarusului, ar ajunge la 6 puncte și și-ar asigura un avantaj de 5 puncte în fața unei rivale la locul 2.

Meciul de la Priștina este unul lipsit de emoții pentru formația din Kosovo. Andorra s-a dovedit a fi un adversar accesibil în meciul cu „tricolorii” lui Edi Iordănescu și este greu de crezut că ar putea încurca favoritele grupei.

Reclamă

Meciurile de marți din preliminariile EURO 2024:

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!”

Răzvan Marin a transmis un mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu, în Andorra – România 0-2. Mijlocaşul român susţine că a fost nemulţumit, la momentul respectiv, pentru că îşi dorea să rămână pe teren, pentru a ajuta echipa, însă ulterior a înţeles decizia selecţionerului de a-l înlocui.

Răzvan Marin a fost schimbat cu Tudor Băluţă, în minutul 65 al partidei cu Andorra. În momentul schimbării, mijlocaşul s-a arătat extrem de nemulţumit de decizia selecţionerului, fapt care s-a observat în momentul în care a dat mâna cu Iordănescu.

Răzvan Marin a lămurit ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a fost schimbat de Edi Iordănescu. Mijlocaşul român a recunoscut faptul că era extrem de nemulţumit, însă ulterior a ajuns la concluzia că selecţionerul a luat cea mai bună decizie, mai ales că urmează partida cu Belarus.

De asemenea, Marin a declarat că a continuat să-şi susţină coechipierii de pe margine, şi a dat mâna cu ei la final de joc.

„Vorbiţi prostii şi nu sunt de acord cu asta! Eu când am ieşit, într-adevăr, eram supărat, dar eram supărat pentru că voiam să stau în teren, să ajut echipa până la final. Dar în rest, am salutat pe toată lumea, am dat mâna cu toată lumea, nu s-a pus problema. După ţipam la băieţi de pe margine, să încerc să-i ajut. Vorbiţi prostii şi cu asta nu sunt de acord.

(N.r. Ai fost singurul nemulţumit) Am spus că eram supărat pe moment, dar înţeleg decizia, sunt jucător profesionist, merg mai departe şi accept decizia. Eram doar supărat că voiam să fiu pe teren, asta a fost singura chestie, dar după am acceptat”, a declarat Răzvan Marin, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

Recomandări
  • Elveția – Israel și Kosovo – Andorra, LIVE SCORE de la 21:45
  • Adversarele României continuă drumul spre EURO

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și