Închide meniul

Elveţia – România | Ianis Hagi a primit cartonaş galben după o intrare cu talpa pe glezna lui Elvedi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2023, 22:26

Reclamă
Elveţia – România | Ianis Hagi a primit cartonaş galben după o intrare cu talpa pe glezna lui Elvedi

Ianis Hagi, intrare dură în Elveţia - România, asupra lui Elvedi

Captură Prima TV

Elveţia – România | Ianis Hagi a primit cartonaş galben după o intrare dură la Elvedi. Internaţionalul român a avut o intrare întârziată, iar Daniele Orsato i-a arătat cartonaşul galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a avut o intrare dură la mijlocul terenului, în minutul 26 al partidei cu Elveţia. Internaţionalul român s-a dus cu talpa direct pe glezna lui Elvedi.

Elveţia – România | Ianis Hagi a primit cartonaş galben după o intrare dură la Elvedi

Ianis Hagi a înţeles imediat duritatea faultului şi i-a cerut scuze fundaşului elveţian. Daniele Orsato i-a arătat, în acest context, cartonaşul galben lui Ianis.

Sursa: Prima TV

Reclamă
Reclamă

Elveția – România LIVE TEXT Surprize uriaşe pregătite de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a schimbat tactica României, pentru partida cu Elveția. Meciul de la Lucerna se va juca astăzi, de la ora 21:45. În cazul unei victorii, tricolorii vor urca pe primul loc în Grupa I, iar șansele de calificare la Campionatul European din Germania ar crește.

Selecționerul echipei naționale a alcătuit echipa de start, pentru meciul cu Elveția. Edi Iordănescu nu dorește să riște nimic, iar primul 11 al României este unul foarte defensiv. România va începe partida cu Elveţia într-un sistem cu 5 fundași.

În compartimentul defensiv se va putea alătura și Screciu, astfel, mai mult de jumătate din titularii din această seară joacă pe poziții defensive. Faţă de meciul cu Kosovo, Edi Iordănescu a făcut 5 modificări în echipa de start.

Reclamă

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 15. Burcă, 3. Drăgușin, 23. Sorescu – 11. Hagi, 22. Screciu, 10. Stanciu-cpt., 19. Coman – 7. Alibec.

Mihai Stoica, dezamăgit că Darius Olaru nu e titular în Elveţia – România

Mihai Stoica ar fi preferat ca Olaru să meargă în vacanţă, în loc să meargă la echipa naţională, în condiţiile în care selecţionerul nu se bazează pe el.

„Mie mi-ar fi convenit mai degrabă să stea în vacanță Olaru decât să stea pe-acolo rezervă neutilizată. Nu e un reproș, nu comentez alegerea selecționerului!

E drept că a avut un meci bun de tot cu Finlanda, el și cu Cicâldău au fost cei mai buni, iar în alte meciuri am simțit că joacă așa cu o teamă. Dar nu vreau să discut despre asta. Dacă se simt ei lejeri să vorbească despre asta, vor vorbi”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și