Închide meniul

Elveţia – România LIVE TEXT | Edi Iordănescu, pus în dificultate de elveţieni cu o întrebare legată de Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2023, 19:50

Reclamă
Elveţia – România LIVE TEXT | Edi Iordănescu, pus în dificultate de elveţieni cu o întrebare legată de Hagi

Captură AntenaSpor

Elveţia – România LIVE TEXT Edi Iordănescu a fost pus în dificultate de elveţieni cu o întrebare legată de Gică Hagi şi despre ceilalţi colegi din „Generaţia de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Edi Iordănescu a spus că actuala naţională a României are potenţial şi că e nevoie de câteva rezultate mai bune pentru ca jucătorii să se poată descătuşa. Actualul selecţioner al României a admis faptul că nivelul nu mai este la fel ca pe vremea generaţiilor lui Hagi şi Mutu.

Elveţia – România LIVE TEXT Edi Iordănescu, pus în dificultate de elveţieni cu o întrebare legată de Hagi

„(Reporter: Aţi avut jucători ca Hagi, Munteanu, Mutu, Lupescu, Filipescu. A fost o naţională fantastică. Ce s-a întâmplat în România de-a lungul anilor? Nu considerăm că nivelul mai este acolo?!) Talentul este încă acolo, potenţialul este încă acolo! Avem jucători cu experienţă, unul dintre ei este lângă mine (n.r. Nicolae Stanciu), căpitanul nostru are în CV mai multe trofee. Avem mulţi jucători tineri care vin din urmă. Dacă nivelul nu mai este la nivelul aşteptărilor, înseamnă că ceva nu am făcut bine. Este o poveste complexă. Dar consider că venim din urmă cu o mentalitate mai bună, cu dorinţă mai mare de a lupta şi a fi organizaţi ca şi o echipă. Avem nevoie de câteva rezultate bune şi atunci echipa îşi va arăta potenţialul.

În acest moment, poate nu avem jucători la cele mai bune echipe ale lumii, făcând comparaţie cu naţionala Elveţiei, dar consider că aceştia au potenţialul să joace la ehipe mai bune şi sunt sigur că fotbaliştii români înţeleg asta şi se vor lupta mai mult pentru poziţia lor„, a spus Edi Iordănescu înainte de Elveţia – România.

Elveţia – România LIVE TEXT | Nicolae Stanciu: „Aşa nasol nu are cum să fie! Am demonstrat asta în Kosovo”

Nicolae Stanciu a avut un discurs mobilizator înaintea celui mai dificil meci al naţionalei României în preliminariile EURO 2024.

Reclamă

Nicolae Stanciu a spus că atmosfera în vestiarul naţionalei României este foarte bună şi că prin forţa grupului naţionala lui Edi Iordănescu poate obţine un rezultat foarte bun.

Atmosfera este foarte bună, toţi suntem încrezători îaintea acestui meci, încă nu am pierdut în această campanie. Avem un moral foarte bun. Este aşa dinaintea primului meci. Suntem încrezători şi conştienţi că ne va aştepta un meci foarte greu. A fost un consum fizic foarte mare la meciul din Kosovo. În acesta două zile le-am folosit să ne recuperăm. Toată lumea este bine şi toţi suntem pregătiţi pentru acest meci. Cred că am demonstrat în Kosovo că reuşim să ne adaptăm la orice condiţii. Nu cred că va fi aici cum a fost acolo. Aşa de nasol nu are cum să fie.

Aici este terenul bun. Este mai ok pentru noi acest teren. Ei sunt avantajaţi prin prisma faptului că joacă un fotbal frumos, le place să aibă posesia. Trebuie să fim încrezători în forţa grupului. Suntem şi mai încrezători după acel meci, eram deja foarte uniţi. Toţi ştim unde vrem să ajungem şi vom ajunge acolo. Acel meci ne-a dat şi mai multă încredere. Mister pregăteşte până la cel mai mic amănunt, ne dă toate informaţiile despre echipele cu care le jucăm. Ne-am concentrat doar pe Kosovo, iar în aceste două zile am primit informaţii despre Elveţia„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de Elveţia – România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și