Închide meniul

Elveţia – România LIVE TEXT | Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui George Puşcaş: „A fost ca un rugbist!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2023, 21:13

Reclamă
Elveţia – România LIVE TEXT | Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui George Puşcaş: „A fost ca un rugbist!

Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui George Puşcaş

Captură AntenaSport

Elveţia – România LIVE TEXT Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui George Puşcaş, după ce atacantul naţionalei României a fost criticat dur pentru prestaţia din meciul cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic din cadrul FRF a spus că Puşcaş a făcut un efort imens în partida din Kosovo, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Mihai Stoichiţă a mai spus că punctul din Kosovo poate fi vital pentru calificarea la EURO 2024.

Elveţia – România LIVE TEXT | Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui George Puşcaş

Suntem în obiectiv în continuare. Ce îţi popui, nu ştii dacă poţi să realizezi. Ideal am spus că erau 4 puncte să fi luat. Punctul acesta din Kosovo, chiar aşa mic cum pare, ne ţine în continuare în lupta pentru calificare. Socotelile le facem după meciul acesta. Dacă vom reuşi să facem un rezultat pozitiv cu Elveţia, orice ar fi, ar fi un rezultat pozitiv. E lăudabil ce efort a făcut Puşcaş. Puşcaş, la meciul din Kosovo, s-a luptat ca un rugbist. S-a luptat cu două forţe ale naturii. La fiecare minge, gândiţi-vă la un om care joacă în grămadă.

Ce se vede, sunt realizările tehnice. Care nu prea au fost extraordinare. Am spus mai devreme că trebuie să fim atenţi la această susţinere psihologică. I-am felicitat şi fii în continuare la fel de concentrat, la fel de bătăios cum ai fost şi vor veni şi realizările tehnice. Din primul moment, Ţicu a fost opţiunea. Era ceasul 11 noaptea. Nu se putea realiza nimic din punct de vedere administrativ să iei un copil la 11 noaptea şi să îl sui în avion la 5 dimineaţa. Trebuai să deschizi notariate, să te duci după familie„, a spus Mihai Stoichiţă înainte de Elveţia – România.

Edi Iordănescu a răspuns criticilor lui Mihai Stoica. Reacţia vehementă a selecţionerului

Edi Iordănescu a răspuns criticilor lui Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB a răbufnit la adresa lui George Puşcaş, după Kosovo – România 0-0, şi a cerut ca atacantul de 27 de ani să nu mai joace la naţională. Reacţia selecţionerului a fost vehementă.

Reclamă

Ce caută Pușcaș la națională? Asta nu înțeleg. Pușcaș n-a făcut nimic, ce a căutat el să ne exaspereze până spre finalul meciului? A fost capăt de linie, n-a făcut nimic. Eu nu înțeleg de ce este mereu chemat la națională și titularizat. Nu înțeleg de ce a intrat atât de târziu Alibec„, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro, la finalul meciului cu Kosovo.

Edi Iordănescu a răspuns înaintea confruntării cu Elveţia, chiar dacă s-a ferit să îi pronunţe numele managerului general de la FCSB. Cu MM s-a contrat în momentul plecării de pe banca echipei lui Gigi Becali.

Acceptăm şi criticile, sunt normale, sunt fireşti, chiar dacă nu sunt de acord cu unele dintre ele. Dar cum am spus, ştiu să respect opiniile.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Cum îl simţiţi pe Puşcaş? El a fost cel mai criticat…) În primul rând consider că nu putem să vorbim despre estetica unui joc care s-a jucat pe mocirlă. Aţi văzut cât de greu a fost, echipa s-a dăruit total. Ştiţi că nu ne stă prea mult în caracteristică să acceptăm lupta asta dusă până la limita regulamentului. După mult timp, echipa a arătat din nou spirit şi atitudine.

Am văzut toţi jucătorii puşi în slujba echipei şi asta a fost foarte important. Ca să vorbim despre un joc estetic în condiţiile în care aveai o problemă să mergi efectiv pe teren, pentru mine este prea mult. Cred că punctele ne duc la European şi nu estetica!

Aş vrea, dacă îmi permiteţi, nu sunt de acord cu ce s-a discutat în spaţiul public despre Puşcaş. Ştiu să respect o opinie, dar din punctul meu de vedere George a făcut un joc de mare efort, s-a bătut cu fundaşii adverşi, a fost în multe momente cu spatele la poartă. Ne-a ajutat să mişcăm centrul de greutate.

N-a avut realizări clare, dar a fost foarte important. E păcat să punem la zid jucători în felul ăsta„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și