Închide meniul

Elveţia – Romania LIVE TEXT | Edi Iordănescu a răspuns criticilor lui Mihai Stoica. Reacţia vehementă a selecţionerului

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2023, 20:05

Reclamă
Elveţia – Romania LIVE TEXT | Edi Iordănescu a răspuns criticilor lui Mihai Stoica. Reacţia vehementă a selecţionerului

Edi Iordănescu, desfiinţat după meciul cu Belarus

Edi Iordănescu, la conferinţa de presă / AntenaSport

Edi Iordănescu a răspuns criticilor lui Mihai Stoica. Managerul general al lui FCSB a răbufnit la adresa lui George Puşcaş, după Kosovo – România 0-0, şi a cerut ca atacantul de 27 de ani să nu mai joace la naţională. Reacţia selecţionerului a fost vehementă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce caută Pușcaș la națională? Asta nu înțeleg. Pușcaș n-a făcut nimic, ce a căutat el să ne exaspereze până spre finalul meciului? A fost capăt de linie, n-a făcut nimic. Eu nu înțeleg de ce este mereu chemat la națională și titularizat. Nu înțeleg de ce a intrat atât de târziu Alibec„, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro, la finalul meciului cu Kosovo.

Elveţia – Romania LIVE TEXT | Edi Iordănescu a răspuns criticilor lui Mihai Stoica

Edi Iordănescu a răspuns înaintea confurntării cu Elveţia, chiar dacă s-a ferit să îi pronunţe numele managerului general de la FCSB. Cu MM s-a contrat în momentul plecării de pe banca echipei lui Gigi Becali.

Acceptăm şi criticile, sunt normale, sunt fireşti, chiar dacă nu sunt de acord cu unele dintre ele. Dar cum am spus, ştiu să respect opiniile.

(Reporter: Cum îl simţiţi pe Puşcaş? El a fost cel mai criticat…) În primul rând consider că nu putem să vorbim despre estetica unui joc care s-a jucat pe mocirlă. Aţi văzut cât de greu a fost, echipa s-a dăruit total. Ştiţi că nu ne stă prea mult în caracteristică să acceptăm lupta asta dusă până la limita regulamentului. După mult timp, echipa a arătat din nou spirit şi atitudine.

Reclamă

Am văzut toţi jucătorii puşi în slujba echipei şi asta a fost foarte important. Ca să vorbim despre un joc estetic în condiţiile în care aveai o problemă să mergi efectiv pe teren, pentru mine este prea mult. Cred că punctele ne duc la European şi nu estetica!

Aş vrea, dacă îmi permiteţi, nu sunt de acord cu ce s-a discutat în spaţiul public despre Puşcaş. Ştiu să respect o opinie, dar din punctul meu de vedere George a făcut un joc de mare efort, s-a bătut cu fundaşii adverşi, a fost în multe momente cu spatele la poartă. Ne-a ajutat să mişcăm centrul de greutate.

N-a avut realizări clare, dar a fost foarte important. E păcat să punem la zid jucători în felul ăsta„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

După primele trei etape din grupă, Elveţia este lider cu 9 puncte. A marcat 10 goluri şi a primit unul singur. România este pe locul 2, cu 7 puncte. Israel este pe poziţia a 3-a, cu 4 puncte, urmată de Kosovo (3 puncte), Andorra (1 punct) şi Belarus (0 puncte).

Elveţia – România va fi luni seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Convocare de urgenţă înainte de Elveţia – România

Valentin Ţicu, fundaşul celor de la Petrolul Ploieşti, a fost convocat de urgenţă la echipa naţională pentru meciul cu Elveţia.

Mario Camora s-a accidentat în meciul cu Kosovo, iar Edi Iordănescu a decis să aducă întăriri pe postul de fundaş stânga. Anunţul convocării lui Ţicu a fost făcut de FRF.

Edi Iordănescu a apelat la Valentin Ţicu, după ce Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ au acuzat probleme medicale. Valentin Ţicu se afla la Mogoşoaia, în cantonamentul echipei României U21 care se pregăteşte pentru EURO U21.

Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”, a anunţat frf.ro.

Adi Mutu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu

Adi Mutu i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu, după Kosovo – România, scor 0-0, în grupa I din preliminariile EURO 2024. Expertul Antena 1 crede că selecţionerul naţionalei tricolore nu merită să fie judecat atât de aspru după remiza de la Priştina.

Reclamă

Reprezentativa României s-a chinuit în deplasarea de la Kosovo. Risca să plece învinsă, dacă golul marcat de Zhegrova, în minutul 69, nu era anulat cu ajutorul sistemului VAR. Pentru naţionala noastră urmează un nou meci în deplasare, cu Elveţia. Partida va fi luni, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Kosovo e o echipă care cred că e mai slab cotată decât noi şi ne-am chinuit puţin şi am fost dominaţi. Acesta a fost aspectul negativ, că am fost dominaţi de o echipă care e mai slab cotată ca noi. Aspectul pozitiv este sacrificiul pozitiv pe care l-au făcut băieţii şi atitudinea lor. Într-adevăr, dacă vrem să obţinem ceva, trebuie să arătăm mult mai mult.

Haideţi să nu îi judecăm pe Edi Iordănescu şi pe băieţi… şi echipa României în general, pentru că mai au o treabă de făcut. Mai au de jucat meciuri. Important e să ne califice, nu cum o face şi cât de frumos a făcut-o. Important e să o facă! Iar până acum stă pe un loc calificabil, deci ar trebui să apreciem pentru că suntem acolo, cu şanse reale, suntem departe de locul 3 după această rundă. Deocamdată nu contează cum, trebuie să ne califice.

Suntem în cărţi şi atât timp cât el va obţine calificarea, la sfârşitul acestei campanii, jos pălăria lui şi băieţilor. De aceea e normal să criticăm, dar nici foarte tare, să nu fim răutăcioşi. Într-adevăr, nu a fost cel mai bun meci cu Kosovo, dar suntem acolo. Suntem în cărţi, cu şanse reale!„, a declarat Adi Mutu pentru Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și