Închide meniul

Elveţia – România LIVE TEXT | Xherdan Shaqiri: „Puşcaş e un nume faimos! Sper să nu dea gol!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2023, 18:42

Reclamă
Elveţia – România LIVE TEXT | Xherdan Shaqiri: „Puşcaş e un nume faimos! Sper să nu dea gol!

Xherdan Shaqiri a avut cuvinte uriaşe la adresa lui George Puşcaş

Profimedia

Elveţia – România LIVE TEXT  Xherdan Shaqiri, starul naţionalei lui Murat Yakin, a avut cuvinte uriaşe la adresa lui George Puşcaş. Cei doi au fost colegi la Inter Milano. Elveţia – România va fi luni, în format live text pe AS.ro, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xherdan Shaqiri a mai spus că speră ca George Puşcaş să nu reuşească să dea gol şi a făcut dezvăluiri despre perioadă petrecută la Inter.

Elveţia – România LIVE TEXT | Xherdan Shaqiri: „Puşcaş e un nume faimos! Sper să nu dea gol!”

Am mulți, mulți prieteni din toată lumea, nu doar din România, dar se află și români pe acolo, desigur. Îmi amintesc de atacantul cu care am jucat la Inter, Pușcaș, da, un nume faimos, nu? Am jucat cu el la Inter, îl cunosc, sunt bucuros să îl revăd mâine, dacă e cu echipa.

Suntem încrezători, pe drumul cel bun spre Germania și vrem să facem un meci bun mâine, știm că România are o echipă bună, jucătorii vin din campionate bune, joacă în Italia, în România de asemenea, e un grup care are calitate, vor veni aici să încerce să obțină ceva. Sunt destul de sigur că trebuie să jucăm bine pentru a învinge România.

Sper că nu, dar e fotbal, dacă face un meci bun, știu că are calitate, acum e mai în vârstă, la Inter era foarte tânăr, îmi amintesc că se antrena în plus, are un șut puternic și nu are nevoie de multe ocazii pentru a marca. Trebuie să fim atenți, sper să nu înscrie mâine.

Reclamă

Eu, întotdeauna vreau să marchez, indiferent de meci. Vreau să joc bine, ca întotdeauna, să ajut echipa cu goluri și pase, putem să avem succes împreună”, a spus Xherdan Shaqiri înainte de Elveţia – România.

Elveţia – România LIVE TEXT | Granit Xhaka a vorbit despre naționala României

Granit Xhaka a vorbit despre naționala României. Liderul echipei naționale a Elveției a dezvăluit planurile pentru partida cu România, ce va avea loc luni, de la ora 21:45. Mijlocașul legitimat la Arsenal este de părere că naționala sa nu trebuie să rateze EURO 2024.

Granit Xhaka dorește ca Elveția să o învingă pe România, în cadrul partidei care este programată luni, de la ora 21:45. Experimentatul fotbalist recunoaște că nu a urmărit parcursul selecționatei noastre, dar crede că victoria este posibilă.

Reclamă 4 / 0/3

„La sfârșitul campaniei, când ne vom califica la EURO, nimeni nu va mai întreba despre scorul din meciul nostru cu Andorra (n.r. Andorra – Elveția: 1-2). Avem trei meciuri și nouă puncte. Dacă vom câștiga și luni (n.r. partida cu România), totul va fi perfect.

Sincer să fiu nu am mai văzut România în ultimii ani. Totuși, românii au avut întotdeauna jucători tari. Îi vom analiza și vom păstra cele 3 puncte acasă”, a spus Xhaka, după meciul cu Andorra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și