Închide meniul

Erling Haaland a înscris în Norvegia – Scoţia 1-2. Statistica fabuloasă a atacantului de 22 de ani

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 21:18

Erling Haaland a înscris în Norvegia – Scoţia 1-2. Statistica fabuloasă a atacantului de 22 de ani

Erling Haaland a înscris în Norvegia - Suedia

Erling Haaland a înscris în Norvegia - Suedia / ProfiMedia

Erling Haaland a înscris în Norvegia – Scoţia. Atacantul de 22 de ani a înscris dintr-un penalty obţinut tot de el şi a ajuns la 54 de goluri marcate în acest sezon în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru atacantul lui Manchester City, Norvegia a pierdut duelul de la Oslo cu Scoţia, după ce oaspeţii au marcat 2 goluri în 2 minute pe finalul partidei.

Erling Haaland a înscris în Norvegia – Scoţia. Atacantul de 22 de ani continuă sezonul fabulos

Erling Haaland nu a ieşit în evidenţă în prima repriză a meciului dintre Norvegia şi Scoţia, atunci când a atins balonul de 7 ori şi nu a trimis vreun şut spre poarta oaspeţilor.

În minutul 61 al partidei, norvegianul a deschis scorul, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută tot de el. Golul marcat în meciul cu Scoţia este al 54-lea pentru Erling Haaland în acest sezon, fiind cel mai bun marcator din primele cinci ligi ale Europei.

Reclamă

La nivel de echipă naţională, Erling Haaland a ajuns la 22 de goluri în 24 de selecţii la naţionala Norvegiei. În acest moment, el se află la 11 goluri distanţă de recordul all-time al marcatorilor din naţionala Norvegiei.

Acest record a fost stabilit în 1906 de Jorgen Juve, cel care a înscris 33 de goluri pentru naţionala Norvegiei. La doar 22 de ani, Haaland trebuie să mai înscrie 11 goluri pentru a doborî recordul care a stat în picioare 117 ani.

Reclamă 4 / 0/3

În total, în cele 24 de meciuri disputate la naţionala Norvegiei, Haaland are 22 de goluri şi 3 pase decisive.

Norvegia a pierdut meciul cu Scoţia din preliminariile EURO 2024

Din nefericire pentru Haaland, Norvegia a pierdut duelul de pe teren propriu cu Scoţia. Atacantul lui Manchester City a fost înlocuit în minutul 84 cu Daehli, cu trei minute înainte ca Scoţia să reuşească să întoarcă rezultatul.

Dykes a înscris în minutul 87, după care Scoţia a preluat conducerea în minutul 89 prin reuşita lui McLean.

Înfrângerea de sâmbătă de la Oslo o pune pe Norvegia într-o situaţie extrem de complicată după primele trei etape ale Grupei A din preliminariile EURO 2024. Cu două înfrângeri şi un rezultate de egalitate, Norvegia are un singur punct şi se află pe locul 3.

De partea cealaltă, Scoţia continuă parcursul fantastic din aceste preliminarii şi are 9 puncte din 9, fiind echipa de pe primul loc a grupei. Spania, finalistă Nations League, se află pe locul 2, cu 3 puncte, dar nu joacă luna această în preliminarii.

Pentru Norvegia urmează meciul de marţi de pe teren propriu cu Cipru, în timp ce Scoţia va primi vizita Georgiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și