Închide meniul
UPDATE

Preliminarii EURO 2024 | Portugalia a învins Bosnia. Belgia, egal cu Austria. Toate rezultatele serii

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 23:45

Preliminarii EURO 2024 | Portugalia a învins Bosnia. Belgia, egal cu Austria. Toate rezultatele serii

Preliminarii EURO 2024 | Portugalia a învins Bosnia

Bruno Fernandes, în Portugalia - Bosnia / ProfiMedia

Preliminarii EURO 2024 | Portugalia – Bosnia şi Belgia – Austria au fost meciurile serii din etapa a treia. Tot sâmbătă s-a jucat Norvegia – Scoţia, acolo unde oaspeţii au reuşit să întoarcă rezultatul pe finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă au avut loc alte 11 meciuri din preliminariile EURO 2024. Sâmbătă au evoluat Norvegia, Belgia sau Portugalia, echipe cu pretenţii de calificare la turneul final de vara viitoare care va avea loc în Germania.

Preliminarii EURO 2024 | Portugalia a învins Bosnia. Belgia, egal cu Austria. Toate rezultatele serii

Rezultatele înregistrate sâmbătă în calificările pentru Euro 2024:

Grupa A: Norvegia – Scoţia 1-2 (Haaland 61 penalti / Dykes 87, McLean 89);

Grupa A: Cipru – Georgia 1-2 (Pittas 40 penalti / Mikautadze 31, Davitashvili 84);

Reclamă

Grupa E: Albania – Moldova 2-0 (Asani 52, Bajrami 76);

Grupa E: Insulele Feroe – Cehia 0-3 (Krejci II 15, Cerny 44, 75);

Grupa F: Belgia – Austria 1-1 (Lukaku 61 / Mangala 22 autogol);

Reclamă 4 / 0/3

Grupa F: Azerbaidjan – Estonia 1-1 (Krivotsyuk 62 / Sappinen 27);

Grupa G: Muntenegru – Ungaria 0-0;

Grupa G: Lituania – Bulgaria 1-1 (Girdvainis 15 / Petkov 27);

Grupa J: Luxemburg – Liechtenstein 2-0 (Sinani 59, Rodrigues 89).

Grupa J: Portugalia – Bosnia 3-0 (Bernardo Silva 44, Bruno Fernandes 77, 90+3);

Grupa J: Islanda – Slovacia 1-2 (Finnbogasson 41 penalti / Kucka 27, Suslov 70).

Update: Bruno Fernandes a reuşit dubla în Portugalia – Bosnia. În prelungirile partidei, starul lui Manchester United a înscris cu un şut de la marginea careului. Bruno Fernandes este omul meciului de la Lisabona, cu două goluri şi o pasă de gol.

Reclamă

Update: Bruno Fernandes a majorat diferenţa pentru Portugalia. În minutul 77, Bruno a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Ruben Neves.

Update: Belgia a restabilit egalitatea în meciul cu Austria. Romelu Lukaku a înscris în minutul 61.

Update: Portugalia a înscris chiar înainte de pauză. Echipa lui Roberto Martinez a deschis scorul în minutul 44, prin Bernardo Silva.

Update: Austria a deschis scorul în Belgia. Mangala a deviat decisiv balonul în propria, poartă, iar Austria conduce cu 1-o din minutul 22.

Update: Azerbaidjan – Estonia 1-1, Muntenegru – Ungaria 0-0, Norvegia – Scoţia 1-2. Acestea sunt rezulatele partidelor care au început la ora 19:00.

Update: Scoţia a întors rezultatul din partida cu Norvegia în doar două minute. Mai întâi, în minutul 87, Dykes a restabilit egalitatea, după o greşeală în apărarea gazdelor, după care a înscris în minutul 89 prin McLean şi a preluat conducerea. Scoţienii se află pe primul loc după primele trei etape, cu 9 puncte, în timp ce Norvegia, ocupanta locului 3, are un singur punct.

Update 20.18: Erling Haaland a deschis scorul în minutul 61 al partidei dintre Norvegia şi Scoţia. Atacantul norvegian a înscris din penalty, după ce tot el a scos lovitura de la 11 metri.

Update 18.00: Lituania – Bulgaria 1-1, Luxemburg – Liechtenstein 2-0. Acestea sunt rezultatele din primele două meciuri ale zilei.

Portugalia întâlneşte Bosnia în etapa a treia a preliminariilor EURO 2024. Campioana europeană din 2016 a avut parte de un start excelent în această campanie de calificare, cu adversari la îndemână. Lusitanii s-au impus cu 4-0 cu Liechtenstein şi cu 6-0 cu Luxemburg. Lideri incontestabili în Grupa J, portughezii vor întâlni azi Bosnia, echipa de pe locul 3, care a învins Islanda, dar a pierdut în Slovacia în primele două etape.

Pentru Belgia urmează a doua partidă din această campanie de calificare. Locul al doilea din Grupa F va întâlni liderul Austria, formaţie care are 6 puncte după primele două etape. Austriecii au câştigat meciurile cu Estonia şi Azerbaidjan, în timp ce Belgia s-a impus în Suedia, în singurul meci disputat până acum.

Tot astăzi, Norvegia va primi vizita Scoţiei. În ceea ce priveşte meciul de la Oslo, Erling Haaland, cel care a câştigat în urmă cu o săptămână Liga Campionilor cu Manchester City şi a obţinut tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor cu „cetăţenii”, atacantul de de 22 de ani este anunţat titular pentru meciul cu Scoţia de către presa norvegiană.

Norvegia are un singur punct după primele două etape, după ce a remizat în Georgia şi a pierdut cu Spania, în timp ce Scoţia se află în mod suprinzător pe primul loc, după victoriile cu Cipru şi Spania.

Programul zilei de sâmbătă

Lituania – Bulgaria

Luxemburg – Liechtenstein

Azerbaidjan – Estonia

Muntenegru – Ungaria

Norvegia – Scoţia

Albania – Moldova

Belgia – Austria

Cipru – Georgia

Insulele Feroe – Cehia

Islanda – Slovacia

Portugalia – Bosnia şi Herţegovina

Istvan Kovacs, delegat la Anglia – Macedonia de Nord

Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, a fost delegat la Anglia – Macedonia de Nord, partidă din cadrul preliminariilor EURO 2024. Şi Marian Barbu va arbitra un meci din preliminarii.

Două brigăzi de arbitri din România vor oficia, luni, la meciuri din runda a patra a grupelor de calificare pentru turneul final al Campionatului European din 2024.

Meciul dintre Anglia şi Macedonia de Nord a fost încredinţat de către UEFA lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat de către arbitrii asistenţi Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce Radu Petrescu va fi rezervă.

Partida, care contează pentru Grupa C, se va juca pe Old Trafford din Manchester şi va începe la ora 21:45. La jocul dintre Irlanda şi Gibraltar, forul continental l-a delegat pe Marian Alexandru Barbu, care va fi ajutat la cele două linii de către Mihai Marica şi Imre Laszlo Bucsi, cel de-al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu. Partida va avea loc pe Dublin Arena, de la aceeaşi oră şi contează pentru Grupa B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și