Închide meniul

Florin Prunea, reacţie imediată după şocul din Elveţia – Belarus 3-3: „Se complică extrem de mult. Putem trece pe primul loc”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2023, 21:15

Reclamă
Florin Prunea, reacţie imediată după şocul din Elveţia – Belarus 3-3: „Se complică extrem de mult. Putem trece pe primul loc

Florin Prunea, reacţie imediată după şocul din Elveţia - Belarus 3-3

Florin Prunea/ Hepta

Florin Prunea a avut o reacţie imediată după şocul din Elveţia – Belarus 3-3. Fostul internaţional român e de părere că acest rezultat a complicat extrem de mult situaţia în grupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Florin Prunea a spus că rezultatul din Elveţia ar trebuie să le dea un plus de motivaţie elevilor lui Edi Iordănescu.

Florin Prunea, reacţie imediată după şocul din Elveţia – Belarus 3-3

„Totul pentru victorie. Putem trece pe primul loc. Rezultatul din Elveţia dă un plus de adrenalină şi de încredere. Se complică extrem de mult situaţia în grupă”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

La rândul său, Ilie Dumitrescu a spus că e sigur că România va învinge Andorra.

Nu cred că avem emoţii. Îmi place cum arată formula de start. Aşa trebuie şi la Belarus. Cu doi decari, cu Ianis Hagi şi Stanciu„, a spus şi Ilie Dumitrescu.

Reclamă

Elveţia – Belarus 3-3. S-au complicat calculele în grupa României

Elveţia – Belarus, scor 3-3, în preliminariile pentru EURO 2024. S-au complicat calculele pentru calificare în grupa României, chiar înainte ca tricolorii să joace împotriva Andorrei, pe Arena Naţională.

Cu toate că era ieşită din cursa pentru prezenţa la turneul final, Belarus a fost aproape să producă marea surpriză. La trei zile după remiza cu România, naţionala pregătită de Carlos Alos a condus cu 3-1 liderul Elveţia. A avut o revenire fabuloasă în repriza secundă, dar a fost egalată in extremis.

Starul gazdelor, Xherdan Shaqiri, a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 28. A şutat la vinclu şi portarul advers a fost „spectator”. Elveţia a condus la pauză, dar a urmat un scenariu demn de film. Antilevskiy a intrat la pauză şi a pasat decisiv pentru Ebong, la golul de 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Belarus a mai marcat de două ori. Polyakov şi-a dus naţionala în avantaj, iar Antilevskiy a făcut 3-1. Finalul a fost de infarct. Akanji a redus din diferenţă în minutul 89. Imediat după reluarea jocului a marcat şi Amdouni. S-a terminat 3-3 şi Elveţia a pierdut două puncte importante.

Elveţia şi România rămân singurele echipe neînvinse din Grupa I, dar tricolorii au şansa de a urca pe primul loc în cazul unei victorii cu Andorra.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și