Închide meniul

Preliminarii EURO 2024 | Erling Haaland este OUT de la EURO 2024, după Norvegia – Spania 0-1. Toate rezultatele serii

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2023, 23:30 / Actualizat: 18 octombrie 2023, 16:08

Reclamă
Preliminarii EURO 2024 | Erling Haaland este OUT de la EURO 2024, după Norvegia – Spania 0-1. Toate rezultatele serii

Erling Haaland este OUT de la EURO 2024

Erling Haaland, în timpul meciului Norvegia - Spania / Profimediaimages

Preliminarii EURO 2024 | Erling Haaland este OUT de la EURO 2024, după Norvegia – Spania 0-1. Meciul Elveţia – Belarus, scor 3-3, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Liderul din Grupa I a smuls in extremis un punct cu Belarus, după o revenire spectaculoasă. Un meci cu miză importantă a fost şi în Grupa A din preliminariile EURO 2024, acolo unde Norvegia a primit vizita Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland şi-a văzut spulberat visul de a juca la turneul final de anul viitor. Starul lui Manchester City  nu a reuşit să marcheze în Norvegia – Spania şi naţionala lui nu se mai poate clasa pe unul dintre primele două locuri.

Rezultatele din meciurile zilei:

Preliminarii EURO 2024 | Erling Haaland este OUT de la EURO 2024, după Norvegia – Spania 0-1

Min. 49: Norvegia – Spania 0-1. A marcat Gavi. La acest scor, Norvegia este OUT de la EURO 2024.

Min. 20: Alvaro Morata a marcat, dar golul nu a fost validat!

Reclamă

Min. 1: A început meciul Norvegia – Spania.

Norvegia: Nyland – Ryerson, Strandberg, Ostigard, Meling – Bobb, Berg, Berge, Aursnes – Odegaard, Haaland

Spania: Unai Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Fran Garcia – Rodrigo, Gavi, Fabian Ruiz – Ferran Torres, Ansu Fati, Morata

Reclamă 4 / 0/3

Elveţia – Belarus 0-0

Min. 90+7: Elveţia – Belarus 3-3. Final de meci! Belarus a încurcat liderul grupei!

Min. 90: Elveţia – Belarus 3-3. Uluitor! Amdouni a declanşat nebunia în tribune. Meci nebun!

Min. 89: Elveţia – Belarus 2-3. Akanji a readus speranţele în tabăra gazdelor. A înscris şi elveţienii continuă să spere.

Min. 84: Elveţia – Belarus 1-3. Antilevskiy a mărit proporţiile scorului! Intrat după pauză, atacantul de 26 de ani a scăpat singur cu Sommer şi a marcat. Golul a fost anulat iniţial pe motiv de ofsaid, dar faza a fost verificată cu VAR. După mai multe momente de întrerupere, golul a fost validat.

Min. 69: Elveţia – Belarus 1-2ULUITOR! Belarus a trecut în avantaj. Paliakous a marcat cu o lovitură spectaculoasă de cap, după un corner! România poate profita şi să urce pe primul loc în grupă, dacă învinge Andorra. Iată clasamentul actualizat:

Min. 61: Elveţia – Belarus 1-1. Ebong a dat lovitura şi a restabilit egalitatea, după ce a primit o centrare perfectă. A înscris al 3-lea gol în aceste preliminarii!

Reclamă

Min. 28: Elveţia – Belarus 1-0. Shaqiri a marcat cu un şut superb, din afara careului. A trimis spre vinclu şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers!

Min. 1: A început meciul Elveţia – Belarus, din grupa României!

Ştim că Haaland este decisiv la fiecare meci. Orice minge pe care o atinge Haaland în careu se poate transforma în gol… fie că este o minge care vine pe sus, pe jos, că o loveşte cu piciorul stâng sau cu piciorul drept. Este un marcator înnăscut. Vom încerca să îl ţinem cât mai departe de careu„, a declarat portarul Spaniei, Unai Simon, la conferinţa de presă.

Franţa, Portugalia şi Belgia sunt primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024! Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo au făcut show în Olanda – Franţa 1-2 şi Portugalia – Slovacia 3-2.

Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum poate duce România la EURO 2024

Iordănescu anunţă că, în cazul unei victorii cu Andorra pe Arena Naţională, un punct ar putea fi suficient din disputele cu principalele contracandidate Israel şi Elveţia. Selecţionerul mizează pe jocul rezultatelor.

România a ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I. Nu a putut să învingă reprezentativa Belarusului, care este OUT din cursa pentru turneul final. Tricolorii au meci de foc cu Elveţia, pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

(Reporter: Apasă faptul că nu mai suntem aşa siguri de calificare?) Nu apasă deloc. Apasă de la început responsabilitatea îndeplinirii obiectivului, dorinţa foarte mare. Suntem obişnuiţi cu asta, au mai fost momente dificile. Cu doar trei meciuri înainte de finalul campaniei rămânem neînvinşi, rămânem cu şanse importante la calificare. Rămânem la mâna noastră!

Rămânem cu lucruri consolidate, pe care am reuşit comparativ cu ce a fost în Liga Naţiunilor, avem o defensivă mult mai solidă, avem cifre mult mai bune în ceea ce înseamnă consistenţa de joc. Şi obligativatea ca în următoarele 3 jocuri să aducem fie 4 puncte, fie 6 în funcţie de concursul rezultatelor. Suntem pregătiţi pentru asta. Dacă aducem 3 cu Andorra ne-ar mai rămâne unul sau trei în „dubla” cu Israel şi Elveţia. Deci suntem total la mâna noastră!„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și