Închide meniul

Florin Răducioiu şi Gică Popescu, concluzii după România – Belarus 2-1: „Iordănescu nu poate avea încredere!” / „Mă uitam la ceas, am trăit cu emoţii!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2023, 0:53

Florin Răducioiu şi Gică Popescu, concluzii după România – Belarus 2-1: „Iordănescu nu poate avea încredere! / „Mă uitam la ceas, am trăit cu emoţii!

Florin Răducioiu şi Gică Popescu, concluzii după România - Belarus 2-1

Colaj Hepta

Florin Răducioiu şi Gică Popescu au tras concluzii după România – Belarus 2-1. Cei doi foşti mari internaţionali români au vorbit despre punctele slabe ale naţionalei lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu e de părere că România are probleme în apărare, iar selecţionerul Edi Iordănescu ar trebui să ia măsuri în perspectiva „dublei” cu Kosovo şi Elveţia, din iunie.

Florin Răducioiu şi Gică Popescu, concluzii după România – Belarus 2-1

Am avut ocazii importante, bară, se putea termina 3-1, aşa cum şi credeam eu. Îmi pare rău, băieţii puteau marca mai mult, dar au fost şi momente mai puţin bune.

Nu am înţeles nici eu de ce în repriza a doua nu am mai putut să înscriem şi chiar să jucăm şi mai bine. Dar sunt bucuros pentru victorie. Avem, însă, probleme în apărare, nu ştiu dacă Iordănescu poate să aibă încredere în ea”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Şi Gică Popescu a recunoscut că a avut emoţii în finalul meciului, după ce Belarus a reuşit să marcheze.

Reclamă

E o victorie, e bună indiferent de manieră. Am avut o primă repriză bună, cu goluri, iar în a doua chiar am avut emoţii după ce a marcat Belarus. Am trăit cu emoţii, ne uitam la ceas să se termine mai repede meciul.

Reprizele au fost diametral opuse, de neînţeles pentru mine, pentru că am avut 2-0 şi credeam că vom avea parte de un galop de sănătate”, a spus şi Gică Popescu pentru sursa mai sus citată.

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit! Stanciu şi Burcă au marcat pe Arena Naţională

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit pentru naţionala pregătită de Edi Iordănescu. După victoria din Andorra, tricolorii au câştigat şi pe Arena Naţională, cu Belarus. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în cea de-a doua etapă a grupelor din preliminariile EURO 2024. Meciul a fost în format LIVE TEXT.

Reclamă 4 / 0/3

În faţa a peste 30.000 de suporteri, naţionala României a avut un start perfect. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă, din unghi, şi a reuşit să îl surprindă pe portarul advers. A marcat în minutul 17! Imediat după, reprezentativa noastră a mai înscris un gol. Andrei Burcă a punctat în premieră pentru selecţionata României. Răzvan Marin i-a centrat perfect, în minutul 19.

România a trăi cu emoţii pe final, după ce Marozau a înscris pentru Belarus, în minutul 86. A reuşit să câştige şi are şase puncte după primele două meciuri din grupa I. În celelalte partide din grupă, Elveţia s-a „distrat” cu Israel şi a câştigat cu 3-0, iar Kosovo a remizat surprinzător cu Andorra, scor 1-1.

Recomandări
  • Florin Răducioiu şi Gică Popescu au tras concluzii după România – Belarus 2-1
  • Ce au remarcat cei doi foşti internaţionali români

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și