Închide meniul

Gabi Balint, discurs vehement după România – Israel 1-1: „A fost groaznic, ne-au făcut praf!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 0:28

Gabi Balint, discurs vehement după România – Israel 1-1: „A fost groaznic, ne-au făcut praf!

Gabi Balint, discurs vehement după România - Israel 1-1

Gabi Balint, în timpul unei emisiuni / AS.ro

Gabi Balint a avut un discurs vehement după România – Israel 1-1. Ca şi Viorel Moldovan, fostul mare internaţional român a dat de pâmânt cu naţionala lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint a criticat mai mulţi jucători şi a spus că naţionala României a fost surclasată în duelurile una la unu.

Gabi Balint, discurs vehement după România – Israel 1-1

„Repriza a doua a fost groaznică, nu slabă, cum a fost prima repriză. Nu am făcut nimic. Marius Marin, rudimentar, Răzvan Marin, puțin în joc. Stanciu a fost singurul care a făcut ceva.

Bancu a urcat, dar nu a produs mare lucru. Manea, mai nimic, chiar dacă avea în față ditamai tarlaua. Ne-au făcut praf unu contra unu, ne-au ridiculizat în anumite momente. N-ai cum să joci fotbal așa, au fost prea multe pase greșite”, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Viorel Moldovan s-a prăbuşit emoţional după România – Israel 1-1

Viorel Moldovan s-a prăbuşit emoţional după România – Israel 1-1. Fostul internaţional român a dat de pâmânt cu naţionala lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Moldovan a spus că nu ar vrea ca naţionala lui Edi Iordănescu să se califice şi a criticat dur prestaţia din meciul cu Israel. Pentru România urmează meciul cu Kosovo, care va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Ce spuneam înainte de meci, atunci când nu eşti capabil să câştigi, trebuie să faci totul ca să nu pierzi. Noi am fost la limită. Până la urmă luăm un punct, care ne dă un mic avantaj în faţa Israelului. Filosofia de joc este inexistentă, totul este hazard. Încă o dată, suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu ştiu din ce cauză, dar să fii dominat acasă şi să vezi această diferenţă de tactică, de tehnică, în favoarea Israelului, când joci în faţa a 50.000 de spectatori, nu îmi dau seama.

Suntem foarte, foarte modeşti. Încă o dată ne-am dat seama. Când văd atâta neputinţă, am momente în care parcă îmi vine să înnebunesc. Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul când văd o astfel de naţională. Practic ne-a omorât, distrus în repriza a doua. Îmi vine să vorbesc la superlativ de naţionala Israelului.

Reclamă 4 / 0/3

Ce ne facem cu fotbalul, unde e jocul colectiv? Numai minge lungă, minge lungă, unde sunt mijlocaşii? Unde e personalitatea? Propagandă multă în săptămâna premergătoare, păcat de acest public. Lumea încă crede datorită această propagandă mincinoasă… lumea minte. Nu merităm să ne calificăm, nu vreau să ne calificăm la EURO. Este o minciună, nu merităm să ne calificăm!”, a spus Viorel Moldovan la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și