Închide meniul

Gavi a primit un verdict dur, după accidentarea din Spania – Georgia! Anunţul oficial al Barcelonei

Alex Masgras Publicat: 20 noiembrie 2023, 15:51

Reclamă
Gavi a primit un verdict dur, după accidentarea din Spania – Georgia! Anunţul oficial al Barcelonei

Gavi a primit un verdict dur, după accidentarea din Spania - Georgia

Momentul în care Gavi s-a accidentat în Spania - Georgia / Profimedia

Gavi a primit un verdict dur, după accidentarea din Spania – Georgia! Starul catalanilor a părăsit terenul în lacrimi în prima repriză a meciului din preliminariile EURO 2024, iar veştile nu sunt deloc bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost examinat medical, Gavi a primit şi un verdict. Tânărul de 19 ani a suferit o ruptură completă a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept şi o leziune asociată la meniscul extern şi va fi operat zilele următoare, aşa cum a anunţat Barcelona. Chiar dacă nu a fost anunţată o dată în ceea ce priveşte revenirea sa, Gavi sezonul lui fiind în mare parte încheiat.

Gavi a primit un verdict dur, după accidentarea din Spania – Georgia!

FC Barcelona a confirmat luni că Gavi, mijlocaşul său internaţional spaniol, a suferit o accidentare gravă duminică seara, în meciul cu Georgia (3-1).

Examinările au confirmat o ruptură completă a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept şi o leziune asociată la meniscul extern”, a precizat clubul catalan într-un comunicat, potrivit news.ro.

Reclamă

Gavi va fi supus unei intervenţii chirurgicale „în zilele următoare”.

Deşi nu a fost dată o dată pentru revenirea sa, se aşteaptă ca mijlocaşul să fie indisponibil între şase şi opt luni, ceea ce ar pune capăt sezonului său la nivel de club şi l-ar obliga să rateze Campionatul European cu La Roja (14 iunie-14 iulie 2024).

Selecţionerul Spaniei, înainte de accidentarea lui Gavi: „Jucătorii buni nu se odihnesc niciodată”

Spania a câştigat în cele din urmă partida cu Georgia cu 3-1, iar Ferran Torres i-a dedicat golul coechipierului său de la Barcelona, după ce a marcat în repriza secundă. Înaintea partidei cu Georgia, selecţionerul Luis de la Fuente a justificat folosirea lui Gavi spunând că „jucătorii buni nu se odihnesc niciodată”. Acum, oficialii catalani sunt furioşi şi nu înţeleg de ce Gavi a trebuit să joace:

Reclamă 4 / 0/3

„Gavi e hiperactiv, nu vrea niciodată să se oprească. Trebuie să îl vedeţi cum se antrenează, de-asta joacă aşa mult şi aşa de bine.

Jucătorii buni nu se odihnesc niciodată. Mereu joacă la EURO, Cupe Mondiale, Jocuri Olimpice… Sunt speciali tocmai din acest motiv. Acest ritm poate fi îndurat doar de cei mai buni”, spunea Luis de la Fuente înaintea meciului cu Georgia, citat de sport.es.

Accidentarea lui Gavi este o adevărată lovitură pentru Barcelona, echipă care s-a confruntat cu mai multe probleme de efectiv în prima parte a acestui sezon. Jucători precum Inigo Martinez, Araujo, Pedri, De Jong, Raphinha, Lewandowski, Lamine Yamal, Kounde, Sergi Roberto sau Ter Stegen au fost indisponibili în diferite perioade în acest sezon, dar accidentarea lui Gavi este cea mai gravă.

Rivala Real Madrid are şi ea probleme cu jucătorii accidentaţi la echipa naţională, în contextul în care antrenorii se plâng de faptul că jucătorii sunt nevoiţi să evolueze în mult prea multe meciuri pe durata unui sezon. Madrilenii i-au pierdut recent pe Aurelien Tchouameni, Vinicius Jr şi Eduardo Camavinga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și