Închide meniul

Portugalia – Islanda 2-0 și Spania – Georgia 3-1! Spectacol în Scoţia – Norvegia, fără Erling Haaland pe teren

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 23:47 / Actualizat: 20 noiembrie 2023, 8:18

Portugalia – Islanda 2-0 și Spania – Georgia 3-1! Spectacol în Scoţia – Norvegia, fără Erling Haaland pe teren

Portugalia - Islanda 2-0 și Spania - Georgia 3-1

Colaj Spania şi Portugalia, în preliminariile EURO 2024 - Colaj Profimedia

Portugalia – Islanda 2-0 și Spania – Georgia 3-1 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Portugalia s-a impus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu, într-un meci în care Cristiano Ronaldo a fost integralist, dar nu a reuşit să înscrie. Portugalia a încheiat grupa cu 10 victorii şi merge alături de Slovacia la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a întâlnit pe teren propriu Georgia, într-un meci arbitrat de Ovidiu Haţegan. Spania a câştigat cu 3-1 ultima partidă din preliminariile EURO 2024, dar are şi motive de îngrijorare. În minutul 26, Gavi a părăsit terenul în lacrimi, după ce s-a accidentat la genunchi. Cel mai spectaculos meci al serii a fost cel dintre Scoţia şi Norvegia, încheiat la egalitate, scor 3-3, într-un meci în care Erling Haaland nu a jucat. Echipele din Grupa A care merg la turneul final sunt Spania şi Scoţia.

Portugalia – Islanda 2-0 și Spania – Georgia 3-1

Ziua de duminică a propus spectacol în preliminariile EURO 2024. În cele 9 meciuri s-au marcat 31 de goluri, dar Cristiano Ronaldo nu s-a regăsit pe lista marcatorilor. Starul portughez a ratat din toate poziţiile în meciul dintre Portugalia şi Islanda, câştigat de campioana europeană din 2016 cu 2-0.

Rezultatele de duminică din preliminariile EURO 2024

Min. 86 în Scoţia – Norvegia 3-3! Norvegienii restabilesc egalitatea pe final prin Elyounoussi.

Reclamă

Min. 72 în Spania – Georgia 3-1! Spania s-a distanţat, după autogolul lui Lochoshvilli.

Min. 67 în Portugalia – Islanda 2-0! Ricardo Horta a majorat diferenţa, după ce Cristiano Ronaldo nu a reuşit să îl învingă pe Valdimarsson.

Min. 59 în Scoţia – Norvegia 3-2! Gazdele conduc pentru prima oară, după reuşita lui Armstrong.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 55 în Spania – Georgia 2-1! Ferran Torres îi readuce pe spanoli în avantaj cu o lovitură de cap.

Min. 37 în Portugalia – Islanda! Bruno Fernandes a deschis scorul din pasa lui Bernardo Silva.

Min. 33 în Scoţia – Norvegia 2-2! E din nou egalitate, după autogolul lui Ostigard.

Min. 20 în Scoţia – Norvegia 1-2! Larsen a readus-o pe Norvegia în avantaj.

Min. 13 în Scoţia – Norvegia 1-1! McGinn a restabilit egalitatea din penalty.

Min. 10 în Spania – Georgia 1-1! Kvaratskhelia a restabilit egalitatea din pasa lui Chakvetadze.

Min. 4 în Spania – Georgia 1-0! Spaniolii au deschis rapid scorul prin Le Normand, fundaşul lui Real Sociedad.

Reclamă

Min. 3 în Scoţia – Norvegia 0-1! Fără Erling Haaland, norvegienii au deschis rapid scorul prin Donnum.

Update 21:45: Au început ultimele meciuri ale zilei din preliminariile EURO 2024.

Update 21:00: Belgia a câştigat cu 5-0 meciul cu Azerbaidjan, în timp ce Suedia s-a impus cu 2-0 în partida de pe teren propriu cu Estonia.

Update 20:00: Belgia – Azerbaidjan 4-0! Belgienii fac spectacol în ultimul meci din preliminarii. La pauza meciului cu Azerbaidjan, scorul este 4-0. În celălalt meci început la ora 19:00, Suedia conduce Estonia cu 1-0.

Update 18:00! S-au încheiat primele două meciuri ale zilei din preliminariile EURO 2024. Ungaria a câştigat cu 3-1 meciul Muntenegru, în timp ce Serbia a remizat cu Bulgaria, scor 2-2. Ungaria şi Serbia sunt echipele din Grupa G care merg la turneul final din Germania.

Portugalia – Islanda (21:45)

Situația din Grupa J a calificărilor pentru Campionatul European din 2024 nu mai poate fi modificată de această partidă, în ceea ce privește calificarea.

În momentul de față, Portugalia și Slovacia sunt deja calificate la turneul final din Germania. Selecționata lui Cristiano Ronaldo este pe primul loc, cu 27 de puncte, în timp ce Slovacia are 19 puncte și se află pe locul al 2-lea.

Totuși, în cadrul meciului de astăzi, selecționata lusitană ar putea să realizeze o performanță remarcabilă. Naționala Portugaliei ar putea să termine campania de calificare cu 30 de puncte, adică doar cu victorii în toate partidele disputate.

Înainte de acest meci, Portugalia vine după victoria cu selecționata din Liechtenstein, scor 2-0. De cealaltă parte, islandezii au pierdut duelul cu Slovacia, din etapa precedentă, cu scorul de 2-4.

Spania – Georgia (21:45)

Cele două selecționate fac parte din Grupa A a preliminariilor, în care deja a fost decisă situația calificării. Totuși, în momentul de față, Spania și Scoția se luptă pentru prima poziție în clasament.

În momentul de față, „Furia Roja” are 18 puncte, în timp ce selecționata britanică a obțiut 16 puncte, în cele 7 partide jucate, până în momentul de față.

Înainte de acest meci, ibericii vin după victoria cu Cipru, scor 3-1, din etapa precedentă a preliminariilor. De cealaltă parte, Georgia a reușit să obțină un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu Scoția. Duelul respectiv s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Ultima partidă dintre cele două selecționate s-a încheiat cu o victorie de senzație a Spaniei. La meciul din luna septembrie, ibericii s-au impus, în deplasare, cu scorul de 7-1.

Toate meciurile zilei din preliminariile pentru EURO 2024:

FRF, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul i-a anunţat în mai multe rânduri pe oficiali că pleacă

„Se alintă, credeţi-mă. Este din familia Iordănescu, îl ştiu şi pe taică-su. Se alintă. Este prea tânăr ca să meargă prin ţările prin care am fost şi eu, să ia globul la pas. Nu este cea mai mare fericire.

Mai bine stai la tine acasă dacă poţi să faci o treabă bună, pentru că este cu totul altceva. Eu aşa ştiu că va rămâne. Asta am vorbit cu el. Nu ştiu cât, e treaba lui şi a preşedintelui.

Ei negociază perioada, eu doar pot să propun. Eu am vorbit cu el că rămâne şi în următoarele preliminarii”, a spus Mihai Stoichiţă.

Conform surselor Antena Sport, Edi Iordănescu a anunțat conducerea FRF că va părăsi prima reprezentativă „cel mai târziu după EURO”! Discuţia dintre cele două părţi a avut loc în octombrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și