Închide meniul

Gică Popescu, după Andorra – România 0-2: ”Mă așteptam la un rezultat mai mare. Am jucat totuși contra Andorrei”

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2023, 8:15

Reclamă

Gică Popescu a oferit primele declarații după Andorra – România 0-2, primul meci al tricolorilor din preliminariile EURO 2024, transmis LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au obținut primele 3 puncte din Grupa I, dar ”Baciul” aștepta mai multe goluri în poarta micuței Andorra. Mai ales că am avut superioritate numerică o mare parte din repriza secundă.

Gică Popescu, declarații după Andorra – România 0-2

”Mă așteptam la un rezultat mai mare. Am jucat totuși contra Andorrei, dar întotdeauna meciul de debut este cel mai important. Cum pășești într-o campanie contează enorm, important este că am câștigat.

Eu mă aștept să avem același rezultat și în meciul de acasă care va fi mult mai greu. M-aș mulțumi cu 2-0, pentru că până la urmă nu contează golurile pe care le dăm, ci punctele.

Avem 31 de jucători la toate echipele naționale și ne bucurăm când randamentul bun pe care îl au la echipa de club îl au și la națională. Ne bucurăm pentru Borza, Mazilu, ne bucurăm pentru Denis (n.r. Alibec) că a marcat, sperăm să o facă și marți într-o victorie a echipei naționale astfel încât să plecăm în această campanie cu șase puncte”, a spus Gică Popescu.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Popescu, despre meciul cu Rapid

Gică Popescu a vorbit și despre Rapid – Farul, meciul din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Dobrogenii au doua puncte avans în fața campioanei CFR, în fruntea clasamentului, dar oficialul se teme de forma cu care vor reveni jucătorii de la loturile naționale.

”Mie mi-e teamă de un singur lucru: că avem foarte mulți jucători la echipele naționale, nu știm cum s-au antrenat la echipele naționale, nu știm care este starea lor de sănătate, de oboseală, cum au jucat mulți dintre ei trei meciuri într-o săptămână și nu este ușor.

De aceea, am ales să rămânem în București în aceste zile și să pregătim meciul cu Rapid aici, în București, pentru că noi avem mult mai mulți jucători decât are Rapid la echipele naționale și încercăm să îi recuperăm cât mai repede.

Reclamă

Este un plus că avem un număr atât de ridicat de jucători la echipele naționale, dar pentru meciul cu Rapid cu siguranță e un minus”, a mai spus Gică Popescu.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:25

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. De Bruyne a fost aproape să deschidă scorul! Mbappe, fără ocazii în startul meciului

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și