Închide meniul

Gică Popescu, înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024: „Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm, lucrurile sunt grave”. Critici pentru ofensiva tricolorilor

Dan Roșu Publicat: 14 martie 2023, 14:03

Reclamă
Gică Popescu, înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024: „Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm, lucrurile sunt grave. Critici pentru ofensiva tricolorilor

Replică din partea FRF pentru Gică Popescu

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gică Popescu a vorbit înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024. „Baciul” susţine că avem o grupă extrem de accesibilă, din care face parte Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. „Lucrurile sunt grave dacă nu ne calificăm”, anunţă fostul căpitan al Barcelonei. Popescu a pus tunurile şi pe fundaşii naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De fiecare dată pornim cu acelaşi entuziasm. Credem că avem o grupă uşoară şi că ne calificăm. Grupa este una… dacă ne punea cineva să alegem o grupă mai uşoară nimerea mai bine decât noi. La un moment dat trebuie să avem acest declick şi să ne calificăm. Dacă nici acum nu ne calificăm nici din această grupă, înseamnă că lucrurile sunt foarte grave.

Gică Popescu, înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024

Spuneam tot timpul că o echipă naţională valoroasă, în momentul în care te uiţi pe ea, începe cu fundaşii centrali, cum ştiai pe vremea noastră, cu Belodedici sau Prodan. Eu nu ştiu azi dacă mă pui să aleg doi fundaşi centrali, nu ştiu doi.

Mă gândesc la Ghiţă sau la Burcă, dar nu îi văd titulari incontestabili pe fundaşii centrali convocaţi. Nu îi văd eu, dar trebuie să îi vadă selecţionerul, că el îi alege”, a spus Gică Popescu.

Andrei Rațiu, Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu, Radu Drăgușin, Virgil Ghițăşi Alexandru Paşcanu sunt fundaşii din străinătate chemaţi de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra şi Belarus. Andorra – România e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45.

Reclamă
Reclamă

Programul complet al meciurilor din preliminariile pentru Euro 2024

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Primul meci al tricolorilor din preliminariile EURO 2024, Andorra – România, se va desfășura pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:00

Diego Simeone l-a criticat pe Thibaut Courtois, după incidentele de la Atletico – Real Madrid 1-1: „Ar trebui pedepsit”

8:35

„De ce?” Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB. Reacție fermă după PAOK – Aris 0-1

8:31

Gigi Becali a confirmat transferul pe care îl face la FCSB: „Da, o să îl luăm!”. Jucătorul care va semna cu campioana României

0:36

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 5 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și