Închide meniul
Video

Ianis Hagi, după Elveţia – România 2-2: „E un punct câştigat! Edi a schimbat la pauză, Vali a fost inspirat!”

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2023, 0:04

Reclamă

Ianis Hagi, după Elveţia - România 2-2

Profimedia

Ianis Hagi, după Elveţia – România 2-2. Ianis Hagi a vorbit despre rezultatul excepțional obținut de naționala României, la Lucerna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata noastră a reușit să întoarcă meciul, după ce era condusă, cu scorul de 2-0, până în minutul 89. Intrat în minutul 57 al partidei, Valentin Mihăilă a reușit să înscrie o dublă, în minutele 89 și 90+2, iar astfel selecționata noastră a reușit să scoată un punct, după deplasarea din Elveția.

În acest moment, România ocupă locul al doilea în Grupa I, cu 8 puncte. Prima poziție este ocupată în continuare de Elveția, care a reușit să obțină 10 puncte după primele 4 etape. Locul al 3-lea este ocupat de Israel, cu 7 puncte, în timp ce pe pozițiile 4 și 5 se află Belarus și Kosovo, ambele cu câte 3 puncte. Ultima poziție a grupei este ocupată de Andorra, care nu a reușit să obțină un singur punct.

Ianis Hagi, după Elveţia – România 2-2

Ţinând cont de rezultat în minutul 80, e un punct câştigat. Cel mai important e că nu am cedat, am luptat cu inima până la final. Au fost ceva schimbări tactice la pauză bune şi s-a văzut că am pus şi noi mai sus. Am reuşit să facem câteva atacuri rapid şi din acele atacuri rapide au ieşit şi cele două goluri. Am tot trăit prin Scoţia asemenea momente. E un punct câştigat şi în aceste două meciuri am dovedit că nu cedăm, indiferent de situaţie. Acum am avut o situaţie complicată, cu 2-0. Am crezut până la final.

Şansele erau din ce în ce mai mici, dar Vali a fost inspirat. Edi a schimbat tactic la pauză, tşiam că în prima repriză nu am stat bine la poartă. AM vorbit cu el, am fost inspiraţi toţi. Sunt fericit că am fost titular. Orice minut pentru mine contează. O să trebuiască să producem fotbal mai mult în septembrie„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Elveţia – România 2-2. Valentin Mihăilă, eroul lui Edi Iordănescu! „Dublă” miraculoasă cu care tricolorii au reuşit minunea!

Elveţia – România 2-2, în etapa a 4-a a grupei I din preliminariile EURO 2024. Tricolorii lui Edi Iordănescu au smuls un punct miraculos la Lucerna.

Amdouni a reuşit o „dublă”, în minutele 28 şi 41. Elveţia a ratat din toate poziţiile, iar Horaţiu Moldovan a făcut minuni între buturi. Pe final, Valentin Mihăilă a reuşit să restabilească egalitatea într-un mod incredibil. A marcat în minutele 89 şi 90+2 şi a fost eroul României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și