Închide meniul

Ianis Hagi n-a mai ținut cont de nimic și l-a atacat pe Mihai Stoichiță: ”Ar trebui să cunoască chestiile astea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2023, 7:37

Ianis Hagi n-a mai ținut cont de nimic și l-a atacat pe Mihai Stoichiță: ”Ar trebui să cunoască chestiile astea”

Ianis Hagi n-a mai ținut cont de nimic și l-a atacat pe Mihai Stoichiță

Ianis Hagi, în tricoul României / Profimedia Images

Ianis Hagi l-a atacat pe Mihai Stoichiță, după România – Kosovo 2-0, meci în care mijlocașul lui Alaves a rezistat 71 de minute. Partida a fost live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a pornit de la declarațiile făcute de Stoichiță despre accidentarea lui Ianis. ”Săracul, este după o accidentare. Să îl lăsăm să îşi revină. Decât să îl bagi şi să îl faci de râs că nu este refăcut”, spunea recent oficialul FRF.

Ianis Hagi l-a atacat pe Mihai Stoichiță

”A fost o noapte specială. Am fost angrenați mai mult decât ne așteptam. Am avut controlul din primul minut. Am încercat să stăm încălziți și am vorbit despre ce s-a făcut bine și ce nu. Știam că primele 5-10 minute sunt cele mai importante.

Mă așteptam să înscriem. Fotbalul se joacă, acum, 105 de minute. Știam că golul va veni. Mă simt bine fizic. Știu că multă lume vorbește neinspirat despre accidentarea mea. Și nea Stoichiță a vorbit despre accidentare, că încă mă recuperez.

Este total neadevărat. Îl respect mult, face parte din familia noastră, familia naționalei, ar trebui să cunoască chestiile astea. Accidentarea a fost acum 10 luni, dar acum sunt pregătit, am jucat 9 meciuri în ultimele două luni!

Reclamă

Am meciuri jucate, cu tot cu amicale. Puteam să mai joc încă 70 de minute. Chiar aș vrea să nu se mai vorbească despre accidentarea mea. Apreciez că lumea se interesează. O spun acum și sper că pentru ultima oară – sunt bine. Am ajuns în cel mai puternic campionat din lume și abia aștept să încep să joc la Alaves.

Nu am bătut pasul pe loc. Și Israel are 3 puncte, iar noi trebuie să luăm cele 6 puncte în octombrie. Sunt pregătit de luptă și eu și grupul. La penalty ne-am dus să îl protejăm pe Nicu, nu am vrut să bat eu!”, a declarat Ianis Hagi, după România – Kosovo 2-0.

Ianis Hagi a răsuflat uşurat, după România – Kosovo 2-0

Pe de altă parte, Ianis Hagi a răsuflat uşurat, după ce România a învins-o pe Kosovo cu scorul de 2-0. Mijlocaşul de la Alaves s-a declarat bucuros de rezultatul obţinut de „tricolori”, pe Arena Naţională, în duelul care s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi Jr. este de părere că România a meritat cele trei puncte, declarând că echipa naţională a dominat-o pe Kosovo. Mijlocaşul celor de la Alaves susţine că „tricolorii” depind doar de ei pentru a se califica la EURO, având în vedere că după ultimele rezultate din grupă, rămân pe locul secund.

„(Reporter: Cum ai avut pulsul după meci?) Adrenalina a fost la maximum, vă daţi seama. Un meci neobişnuit şi este bine că timp de 120-140 de minute, cât s-a jucat, cât am stat, am fost concentraţi. Din primul până în ultimul minut. Cred că am dominat tot meciul şi echipa cea mai bună a câştigat în această seară.

La 24 de ani, când eşti la echipa naţională, încerci să dai totul. Viaţa de fotbalist e scurtă, asta am învăţat-o de la tata. Să trăiesc la maximum fiecare secundă de la echipa naţională. Când sunt pe teren, încerc să îi ajut pe teren, când sunt în afara terenului încerc să îi ajut cu experienţa pe care o am, de unde am fost. Şi la final să câştigăm şi asta am făcut.

Sincer nici nu vreau să discut despre acest subiect (n.r. incidentele). Din primul până în ultimul minut, suporterii au fost 150 de minute. Am avut situaţia sub control din primul până în ultimul minut. Echipa cea mai bună a câştigat, asta este cel mai important. Toată lumea a văzut că am dominat, nu are rost să discutăm despre alte subiecte. Suntem la fotbal.

Am aflat acum că a câştigat Israel. Sincer să fiu, noi suntem pe locul 2. Ne câştigăm meciurile şi suntem la EURO.

Criticile fac parte din fotbal, din sport. La echipa naţională nu este uşoară viaţa. Sunt 26 cei mai buni jucători din România. Să ducem la presiune. Presiunea nu este uşoară, este grea. Sunt 50.000 de oameni în tribună şi alţi 20 de milioane acasă care te judecă. Şi noi, şi generaţia trecută, şi generaţia lui tata şi generaţia din anii 70 a avut presiune. La naţională trebuie să aducem rezultate şi de asta trebuie să fie conştientă fiecare persoană din vestiar”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru Antena 1.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și