Închide meniul

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş: „Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională!” Ce a spus despre Ianis Hagi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2023, 19:52

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş: „Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională! Ce a spus despre Ianis Hagi

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş

Ioan Andone, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş. Ioan Andone a criticat decizia lui Edi Iordănescu de a-l convoca pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Israel şi Kosovo, în contextul în care atacantul român nu joacă nici la Genoa. Ioan Andone a vorbit şi despre situaţia lui Ianis Hagi, cel care a fost convocat deşi nu a jucat nici el foarte mult în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone e de părere că George Puşcaş nu trebuia chemat la naţională şi a avut un mesaj pentru atacantul de la Genoa.

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş

„Nu! Iordănescu i-a întins o mână, dar e clar că a doua oară nu îi mai întinde. El trebuia să ”moară” la antrenament, ca să le arate celor din Italia, ca să demonstreze. O să se lovească el cu capul de pereţi, o să îl împrumute în decembrie. Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională.

Eu cred că Ianis poate să joace 15 minute, nu mult, dar nu contează! Ianis are o atitudine corectă, chiar dacă nu a jucat mult, aşa a fost crescut acasă”, a spus Ioan Andone la primasport.ro.

 Edi Iordănescu, înainte de România – Israel: „Trebuie să fim pregătiţi să suferim”

Selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, priveşte cu încredere dubla României cu Israel şi Kosovo. România – Israel e sâmbătă, de la ora 21:45 în format LIVE TEXT pe AS.ro. România – Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, tot de la 21:45.

Reclamă

(n.r.: Cum e tonusul înaintea primului meci, cu Israel?) Un tonus bun, încredere, optimism, realism în acelaşi timp şi ceea ce îmi doresc eu, multă concentrare şi echilibru. Nu e o noutate, deja am intrat într-o linie mai apropiată de ce îmi doresc. Multă concentrare, cu responsabilitate, cu spirit şi pot să spun cu tărie că am mare încredere în acest grup, în aceşti băieţi. Am încredere în ce am construit împreună. Am construit o oportunitate.
Este o provocare care ne aşteaptă, dar suntem pregătiţi, zic eu, din toate punctele de vedere să o confruntăm. E un moment frumos, pe care l-am produs, ne-am dorit să fim aici, iar acum rămâne să gestionăm cu multă inteligenţă şi mult suflet această dublă provocare. Dar o luăm pas cu pas, primul joc cu Israel.

(n.r: România nu a pierdut în această campanie, o să fie stadionul probabil plin, e o presiune în plus pe jucători?) Eu cred în această generaţie, e un grup pe care l-am format în timp, cu muncă, cu răbdare, încă avem paşi de făcut să ajungem acolo unde eu ştiu că acest grup poate ajunge şi ne dorim, dar o luăm etapizat.

Ţinem foarte mult la rezultat. Acest grup a dat un semnal puternic către public, către suporterii echipei naţionale. Semnalul a fost că acest grup ştie ce îşi doreşte, îşi doreşte o calificare. A arătat că ştim să ne sacrificăm, ştim să muncim, ştim să ne punem în slujba echipei, ştim să credem până la final, sunt elemente importante. Acest semnal a mers către suporterii echipei naţionale”, a spus Edi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și