Închide meniul

Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina – Italia 0-0, meciul care a dus „Squadra Azzurra” la EURO! Ce a spus despre arbitraj

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 noiembrie 2023, 17:25

Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina – Italia 0-0, meciul care a dus „Squadra Azzurra la EURO! Ce a spus despre arbitraj

Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina - Italia 0-0, meciul care a dus "Squadra Azzurra" la EURO

Ion Crăciunescu / MMA / Niros Foto via Hepta

Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina – Italia 0-0, meciul în urma căruia „Squadra Azzurra” s-a calificat la EURO 2024. Ucrainenii au acuzat un penalty în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare arbitru român, care a condus de la centru finala Ligii Campionilor din 1995 (câştigată de Ajax cu 1-0 în faţa lui AC Milan), a susţinut că ucrainenii au avut o lovitură de la 11 metri neacordată.

Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina – Italia 0-0, meciul care a dus „Squadra Azzurra” la EURO

Arbitrul greșește de două ori. În primul rând, nu dă penalty, greșeala cea mai mare. E penalty clar. Jucătorul din atac joacă mingea. Fundașul nu joacă mingea sub nicio formă. Cei care au făcut regula cu VAR-ul trebuie să revină asupra ei.

Orice regulă poate fi îmbunătățită. Au zis că dacă arbitrul a văzut, VAR-ul nu are voie să intervină. Stai puțin, dacă e o greșeală gravă… Ei au considerat în camera VAR că arbitrul a văzut faza bine și a luat decizia. Ei zic că VAR-ul nu trebuie să decidă, ci doar să ajute arbitrul, dar nu spunem noi, din camera VAR, dacă e penalty sau nu, dar vino să vezi.

Vrei să-ți spun ceva? E vorba despre o echipă mare și o echipă mică… Ajutăm echipa mare și cu Ucraina ce facem? E penalty indiscutabil, nu a vrut el, s-a speriat. Și italienii au recunoscut, în presa din Italia, că a fost penalty”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Acuze teribile în Ucraina, după „furtul” din meciul cu Italia: „Visul lui Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat”

Au existat acuze teribile în Ucraina, după ceea ce lumea fotbalului a numit „furtul” din finalul meciului cu Italia (0-0), care a dus la calificarea campioanei Europei la EURO 2024.

În al treilea minut al prelungirilor, Arbitrul Gil Manzano nu a dat penalty la un duel în careu între Acerbi şi Mudryk. Presa din Ucraina a pus această decizie pe interesele preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, de a vedea Squadra în Germania, în 2024.

„La final, Ucraina a presat Italia. Nu au fost mari ocazii de a marca, dar italienii au tras de timp. A existat o cerere de penalty, după o cădere a lui Mudryk, dar arbitrul nu s-a deranjat să meargă să vadă reluarea.

Reclamă 4 / 0/3

La final, visul lui Aleksander Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat la EURO 2024 după un egal alb. Ucraina mai are şansele ei, chiar dacă azi nu a avut şansa să câştige un meci. Sperăm că vom vedea Ucraina printre cele 24 de echipe din Germania”, au scris cei de la sport.ua.

Serhiy Rebrov: Cred că a fost penalty

Ucraina a presat în finalul meciului şi a cerut în minutul 3 al prelungirilor un penalty după un duel între Acerbi şi Mudryk. Arbitrul Gil Manzano nu a acordat lovitură de pedeapsă, deşi ucrainenii au cerut cu insisitenţă penalty.

„Şi eu cred că a fost penalty clar, dar există şi VAR. Din punctul meu de vedere, este penalty la acea fază. Dar nu e treaba noastră să decidem asta. Sigur nu au văzut fault după ce au consultat VAR-ul. Există oameni acolo care văd aceste faze”, a spus şi selecţionerul Rebrov.

„Penalty la Mudryk? Sincer? Nu am văzut reluarea. Rezultatul nu mai poate fi schimbat şi mie nu îmi place să comentez deciziile arbitrilor. În vestiar, băieţii au vorbit despre asta, dar eu am trecut deja peste acest moment”, a spus şi jucătorul lui Arsenal, Alexander Zinchenko.

 

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și