Închide meniul

Ionel Dănciulescu pune presiune înainte de România – Israel: „Nu avem nicio scuză dacă nu ne calificăm la EURO”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2023, 16:22

Ionel Dănciulescu pune presiune înainte de România – Israel: „Nu avem nicio scuză dacă nu ne calificăm la EURO

Ionel Dănciulescu pune presiune înainte de România - Israel, meci ce va fi în format LIVE TEXT pe as.ro, de la 21:45

Ionel Dănciulescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ionel Dănciulescu pune presiune înainte de România – Israel, meci ce va fi în format LIVE TEXT pe as.ro, de la 21:45. Fostul atacant român e de părere că România e obligată să se califice la EURO 2024, având în vedere adversarii pe care îi are în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu a mai spus că, în cazul unei victorii cu Israel, naţionala României este calificată în proporţii de 80 la sută. După partida cu Israel, România va juca cu Kosovo, marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ionel Dănciulescu pune presiune înainte de România – Israel

La grupa pe care o avem, nu avem nicio scuză dacă nu ne calificăm. Sunt două partide extrem de importante. Nu cred că Israel poate să fie mai bună decât România. Suntem neînvinși. E adevărat că jocul nu a convins în multe momente, dar suntem acolo. Cel mai important e meciul din seara asta. Dacă câștigăm, 70%-80% suntem calificați. Noi ne bazăm pe grup!„, a spus Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Verdictul lui Dumitru Dragomir, înainte de România – Israel

Verdictul lui Dumitru Dragomir, înainte de România – Israel este unul clar. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal merge pe o victorie a tricolorilor, cu 1-0, sâmbătă seară, de la 21:45, live text pe As.ro.

„Dacă nu-i batem nici pe ăștia, atunci pe cine dracu batem? Mă bazez și pe știința celor doi oameni din familia Iordănescu. Dacă Edi nu se consultă cu tatăl său, îmi cam stric total părerea despre el.

Reclamă

Cum adică, fiul meu să nu mă întrebe de o meserie pe care eu am făcut-o toată viața? Bineînțeles că Edi hotărăște, dar trebuie să-și spună și Puiu părerea.

Nu dăm mai mult de două goluri. Dacă dăm repede 1-0 ne băgăm cu fundul în poartă, că așa suntem noi românii. Nu mi-e teamă de meciul ăsta, mai teamă îmi e de Kosovo. Dacă pierd cu Elveția și nu mai au șanse de calificare sunt și mai periculoși.

Eu zic că 100% ne calificăm, dar mai știi cum e la fotbal? Dacă acum, cu grupa asta, nu ne calificăm, nu ne mai calificăm în viitorii 50 de ani. Dacă stăteam noi toată noaptea și făceam calculele nu ne ieșea o grupă așa bună”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul ales de Edi Iordănescu

Din lotul inițial de 26 de jucători, vor lipsi Bogdan Racovițan, Tudor Băluță și Daniel Birligea.

1. Ștefan TÂRNOVANU • 2. Andrei RAȚIU • 3. Radu DRĂGUȘIN • 4. Cristian MANEA • 5. Vladimir SCRECIU • 6. Marius MARIN • 7. Denis ALIBEC • 8. Alexandru CICÂLDĂU • 9. George PUȘCAȘ • 10. Nicolae STANCIU • 11. Nicușor BANCU • 12. Horațiu MOLDOVAN • 13. Valentin MIHĂILĂ • 14. Ianis HAGI • 15. Andrei BURCĂ • 16. Marian AIOANI • 17. Adrian RUS • 18. Răzvan MARIN • 19. Darius OLARU • 20. Florinel COMAN • 21. Olimpiu MORUȚAN • 22. Mario CAMORA • 23. Deian SORESCU

Edi Iordănescu, înainte de România – Israel: „Trebuie să fim pregătiţi să suferim”

Selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, priveşte cu încredere dubla României cu Israel şi Kosovo. România – Israel e sâmbătă, de la ora 21:45 în format LIVE TEXT pe AS.ro. România – Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, tot de la 21:45.

Este o provocare care ne aşteaptă, dar suntem pregătiţi, zic eu, din toate punctele de vedere să o confruntăm. E un moment frumos, pe care l-am produs, ne-am dorit să fim aici, iar acum rămâne să gestionăm cu multă inteligenţă şi mult suflet această dublă provocare. Dar o luăm pas cu pas, primul joc cu Israel.

(n.r: România nu a pierdut în această campanie, o să fie stadionul probabil plin, e o presiune în plus pe jucători?) Eu cred în această generaţie, e un grup pe care l-am format în timp, cu muncă, cu răbdare, încă avem paşi de făcut să ajungem acolo unde eu ştiu că acest grup poate ajunge şi ne dorim, dar o luăm etapizat.

Ţinem foarte mult la rezultat. Acest grup a dat un semnal puternic către public, către suporterii echipei naţionale. Semnalul a fost că acest grup ştie ce îşi doreşte, îşi doreşte o calificare. A arătat că ştim să ne sacrificăm, ştim să muncim, ştim să ne punem în slujba echipei, ştim să credem până la final, sunt elemente importante. Acest semnal a mers către suporterii echipei naţionale”, a spus Edi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și