Închide meniul

Istvan Kovacs, delegat la Anglia – Macedonia de Nord. Marian Barbu va arbitra un alt meci din preliminariile EURO 2024

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 13:50

Istvan Kovacs, delegat la Anglia – Macedonia de Nord. Marian Barbu va arbitra un alt meci din preliminariile EURO 2024

Istvan Kovacs va arbitra Anglia - Macedonia de Nord

Profimedia

Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, a fost delegat la Anglia – Macedonia de Nord, partidă din cadrul preliminariilor EURO 2024. Şi Marian Barbu va arbitra un meci din preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două brigăzi de arbitri din România vor oficia, luni, la meciuri din runda a patra a grupelor de calificare pentru turneul final al Campionatului European din 2024.

Istvan Kovacs, delegat la Anglia – Macedonia de Nord

Meciul dintre Anglia şi Macedonia de Nord a fost încredinţat de către UEFA lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat de către arbitrii asistenţi Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce Radu Petrescu va fi rezervă.

Partida, care contează pentru Grupa C, se va juca pe Old Trafford din Manchester şi va începe la ora 21:45. La jocul dintre Irlanda şi Gibraltar, forul continental l-a delegat pe Marian Alexandru Barbu, care va fi ajutat la cele două linii de către Mihai Marica şi Imre Laszlo Bucsi, cel de-al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu. Partida va avea loc pe Dublin Arena, de la aceeaşi oră şi contează pentru Grupa B.

Istvan Kovacs, victima rasismului după Olanda – Croaţia 2-4

Istvan Kovacs a fost victima rasismului după Olanda – Croaţia 2-4. Arbitrul român a fost insultat deopotrivă de croaţi şi olandezi. Prestaţia lui Istvan Kovacs la semifinala de Nations League Olanda – Croaţia, încheiată 2-4, a fost criticată dur.

Reclamă

Unii fani croaţi şi olandezi au întrecut însă limita. Aceştia au folosit insulte şi jigniri rasiste. „Concluzia arbitrajului lui Istvan Kovacs. Dacă arunci un portofel, cine ajunge mai întâi, bacteria sau românul?”, „Unde ați găsit acest țigan? Cel mai prost arbitru pe care l-am văzut vreodată. Îi face cadou partida Olandei” şi „țiganii sunt țigani” au fost câteva comentarii incalificabile ale unor croaţi pe Twitter, potrivit gsp.ro.

Kovacs, un rahat român”, a scris un olandez după eliminarea naţionalei antrenate de Ronald Koeman. Din fericire, alţii s-au limitat la a-l critica pe Istvan Kovacs pentru prestaţie.

Acela nu e niciodată penalty. Modric plonjează. Patetic. De aceea există simulări în sport, pentru că aduc lovituri de pedeapsă. Jenant. Kovacs poate mai mult de atât. Și Modric”, a scris cineva.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs, criticat dur după Olanda – Croaţia 2-4! Finala Ligii Naţiunilor e exclusiv pe Antena 1 și în Antena PLAY

Istvan Kovacs a fost criticat dur pentru prestaţia lui din meciul Olanda – Croaţia 2-4. Fanii l-au acuzat pe arbitrul român că a acordat incorect un penalty pentru Croaţia în minutul 53, la scorul de 1-0 pentru Olanda. Finala Ligii Naţiunilor e exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Luka Modric a căzut în careu în urma unui duel cu Cody Gakpo, iar Istvan Kovacs a dictat penalty fără să consulte VAR.

“Niciodată nu e penalty. Modric s-a aruncat şi Croaţia a primit lovitură de la 11 metri. O decizie patetică”, “Arbitrul a fluierat penalty pentru că l-a văzut pe Modric în alb şi credea că joacă Real Madrid”, “Chiar dacă nu e decizia corectă, Modric merită un trofeu cu naţionala”, “Penalty cadou pentru Modric” şi “Modric s-a aruncat, niciodată penalty”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor de pe Twitter.

Croaţia s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, aolo unde o va întâlni pe Spania. Croaţia – Spania, finala Ligii Naţiunilor, va fi duminică, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și