Închide meniul

Kosovo – România, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Răzvan Lucescu: ”Suntem fragili psihic, e lipsă de încredere”

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2023, 10:03

Reclamă
Kosovo – România, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Răzvan Lucescu: ”Suntem fragili psihic, e lipsă de încredere”

Kosovo - România, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Kosovo – România, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. România joacă al treilea meci din preliminariile pentru Euro 2024 în Kosovo. Duelul de la Pristina e exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 16 iunie, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu lansează un avertisment la adresa tricolorilor lui Edi Iordănescu. Fostul selecționer susține că jucătorii sunt fragili psihic.

Kosovo – România, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY

”Eu cred că trebuie să fim realişti, echipa naţională are şanse. Grupa e una abordabilă. Suntem fragili psihic, da, aşa este. Mai ales după ce au dispărut ultimii jucători mari, Mutu, Chivu.

Jucătorii români arată o lipsă de încredere. Pe unde se duc, abandonează dacă nu primesc încredere. Nu reacţionează cu dorinţă de luptă, de a demonstra.

Nu, noi nu suntem aşa. Am avut experienţele mele. Şi cu Mitriţă, când nu juca, abandona. El, cu calitatea lui, dacă era şi luptător jucala nivel mare”, a spus Lucescu, citat de orangesport.ro.

Reclamă

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Cota lui Radu Drăgușin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 6.5 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și