Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, anunţ despre Ianis Hagi. Cum se simte mijlocaşul: „Are susţinere totală!”

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 19:50

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, anunţ despre Ianis Hagi. Cum se simte mijlocaşul: „Are susţinere totală!

Edi Iordănescu a vorbit despre Ianis Hagi

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe/ Profimedia

Edi Iordănescu a făcut un anunţ despre Ianis Hagi. Selecţionerul echipei naţionale a clarificat situaţia fotbalistului şi a dezvăluit cum se simte acesta, înaintea meciului cu Kosovo. Partida de la Priștina va începe la ora 21:45 și poate fi urmărit, în direct, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a vorbit despre situația mijlocașului de la Rangers, înaintea partidei cu Kosovo, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.

Edi Iordănescu, anunţ despre Ianis Hagi. Ce a spus selecționerul despre fotbalist

Edi Iordănescu a clarificat situația lui Ianis Hagi, înaintea partidei cu Kosovo, de mâine seară.

Monitorizăm toţi parametrii, eu salut revenirea lui la echipa naţională. Din păcate ne lipsesc nişte jucători. Este un moment în care nu mai este timp de alibiuri, doar de fapte. Ianis a venit foarte bine, cum au venit mulţi jucători.

Ianis a venit cu o dorinţă suplimentară, pentru că i-a lipsit echipa naţională. Cu siguranţă este mai bine decât în martie, va fi şi mai bine în septembrie. Are susţinere totală din partea noastră, am convingerea că poate să îşi depăşească forma pe care o avea înainte de accidentare”, a spus selecționerul, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Kosovo.

Reclamă

Ianis Hagi crede că poate califica România la EURO

Ianis Hagi este de părere că România are șanse mari să se califice la Campionatul European din 2024. Mijlocașul celor de la Rangers a declarat că își cunoaște majoritatea colegilor încă de la vârsta de 11 ani, iar acest lucru poate influența evoluția selecționatei.

De asemenea, fiul lui Gică Hagi a menționat că se simte foarte bine, din toate punctele de vedere, după ce a revenit la echipa națională, după o absență de mai bine de un an.

„Sunt mândru că am revenit. E clar sentimentul de responsabilitate așa cum ai de fiecare dată când faci parte din acest lot, dintr-o calificare foarte importantă. Mai ales la început când speranțele sunt foarte mari. Mă simt foarte bine mental, fizic. Sunt pregătit pentru orice situație și să dau 100% pentru echipa națională, cum o fac de fiecare dată.

Reclamă 4 / 0/3

Am apucat să discutăm (n.r. cu Edward Iordănescu). Chiar dacă va rămâne între mine și el discuția, ideea în general așa cum a fost transmisă public și în martie, de unitate. Suntem toți împreună, avem același obiectiv, acela de a ne califica la Campionatul European. De fiecare dată când nu am putut face parte din lot în ultimul an a fost dificil să mă uit la televizor. În martie au făcut o treabă foarte bună colegii mei. Au reușit să înceapă cu dreptul această campanie, șase puncte din șase, e foarte bine.

Ianis Hagi: „Ştiu sentimentul de a te califica!”

„Știu că se vor analiza mereu micile detalii la început de campanie. Cum jucăm, cât jucăm, cât am dominat. Important e să începi orice campanie cu șase puncte. Moralul va fi mereu mai pozitiv, încrederea mai bună. Ca să ajungem la Euro trebuie să jucăm 10 meciuri foarte bine, sper să continuăm și în iunie cum am încheiat campania din martie.

Dacă reușim să avem două victorii ne vom bate acolo sus clar, dar nu e corect să vorbim dinainte. Să ne concentrăm pe primul meci, pe antrenamentele până ajungem la meciul cu Kosovo, de fapt, avem mai mult timp decât de obicei, sunt aproape 10 zile până la meci. Avem timp să ne pregătim mai mult împreună, suntem toți aici, pregătiți, asta e cel mai important față de alte acțiuni unde jucători vin poate și cu două zile înainte de meci.

(n.r. două calificări la EURO U21, ce ar însemna pentru tine o campanie încununată cu succes) O mândrie, în primul rând, extraordinară, știu sentimentul de a te califica la Campionate Europene, nu se compară cu nicio victorie la nicio echipă de club, niciun trofeu, e o senzație unică, vreau să o trăiesc cât mai repede.

Sigur că sunt încrezător, e ca în anii trecuți, la tineret apoi la echipa mare, e sentimentul meu, am spus-o public mereu, mă cunosc cu colegii de aici și cu majoritatea de aici de la 11-12 ani, știu cu cine ies pe teren și nu am niciun dubiu că va veni momentul nostru”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și