Închide meniul
EXCLUSIV

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu nu face calcule de calificare: „Campania e abia la început”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 14:22

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu nu face calcule de calificare: „Campania e abia la început

Kosovo - România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu nu face calcule de calificare

Edi Iordănesc, la România - Belarus / ProfiMedia

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu nu face calcule de calificare. Selecţionerul României îşi doreşte ca naţionala să continue pe drumul cel bun, după victoriile din primele două etape ale preliminariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Kosovo şi România se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu nu face calcule de calificare: „Campania e abia la început, mai sunt multe puncte puse în joc”

Edi Iordănescu nu este de acord cu declaraţiile adversarilor din această seară care au spus la conferinţa de presă că nu mai au şanse de calificare dacă România se va impune. Selecţionerul României se aşteaptă la un joc intens din partea celor din Kosovo, aşa cum a fost cazul de fiecare dată când au jucat pe teren propriu.

„În general acasă, indiferent de adversar, au fost pozitivi când au avut mingea, au încercat să joace un fotbal proactiv, cu o circulaţie bună a mingii. Cum am spus, au calitate, dar au fost şi intenşi când au avut mingea.

Nu sunt de acord cu declaraţia lor că e ultima şansă. Campania e abia la început, mai sunt multe puncte puse în joc. Noi avem drumul nostru şi obiectivul nostru, aşa că ne focusăm pe ce avem noi de făcut”, a declarat Edi Iordănescu, pentru as.ro.

Reclamă

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu: „Ne dorim să ieşim cât mai bine”

Edi Iordănescu nu a făcut calcule după primele două meciuri, chiar dacă România se află pe loc de calificare. „Tricolorii” au şansa de a continua forma bună cu o victorie în Kosovo, în condiţiile în care urmează meciul din Elveţia, a treia deplasare pentru România în ultimele patru partide:

„Eu nu am făcut calcule. Îmi doresc în primul rând să avem o echipă cu exprimare coerentă, o echipă cu organizare bună, disponibilă la efort şi sunt sigur că dacă drumul bun pe care am plecat se consolidează şi reuşim să adunăm şi puncte, creşte şi nivelul de încredere.

Să nu uităm că după această dublă Kosovo – Elveţia vom bifa patru jocuri, din care trei în deplasare şi unul singur acasă. Nu este uşor, jucăm cu două contracandidate la distanţă de trei zile, focusul este pe Kosovo. Ne dorim să ieşim cât mai bine şi cum am spus, orice punct este binevenit la clasament, dar cu siguranţă că echipa naţională trebuie să aibă o mentalitate solidă şi în fiecare joc să caute victoria”, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia

Portari

Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași

Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași

Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți

Reclamă

George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și