Închide meniul

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei: „A fost dezamăgit, e normal. Nu sunt superiorul lui!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 19:29

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei: „A fost dezamăgit, e normal. Nu sunt superiorul lui!

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei

Kylian Mbappe, alături de Antoine Griezmann / Profimediaimages

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei. Starul lui PSG a preluat banderola de la Hugo Loris, veteranul din buturile Les Bleus care şi-a anunţat retragerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 24 de ani, autor al unui hat-trick în finala Campionatului Mondial 2022, a recunoscut că a purtat o discuţie cu Antoine Griezmann. Vârful lui Atletico Madrid şi-ar fi manifestat nemulţumirea, în vestiar, după ce nu a fost desemnat căpitan de Didier Deschamps.

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei

Da, am vorbit cu Antoine Griezmann pentru că a fost dezamăgit. Și sincer, asta e de înțeles. Are 32 de ani, a petrecut 10 ani în echipa Franței. A fost unul dintre cei mai importanţi sau cel mai important jucător al erei lui Didier Deschamps. Deci e normal.

I-am spus că aș fi avut aceeași reacție, el este poate cel mai important jucător al epocii Deschamps. Nu sunt superiorul lui.

Voi fi alături de el, pentru a încerca să facem această echipă a Franţei să domnească la nivel mondial. Dacă are ceva de spus în fața grupului, mă așez și ascult. Nu trebuie să închidem ușa nimănui, fiecare este liber să-și exprime ideea„, a declarat Kylian Mabppe la conferinţa de presă, potrivit Fabrizio Romano.

Reclamă

Jurnaliştii de la L’Equipe au oferit detalii surprinzătoare. Griezmann ar fi anunţat că e dispus să renunţe la echipa naţională, dezamăgit că nu a primit banderola de căpitan. Jucătorul în vârstă de 32 de ani are 42 de goluri în 117 de selecţii.

Cu 66 de selecţii şi 34 de goluri, Mbappe a preluat banderola de la Hugo Lloris, retras de la echipa naţională, la fel ca şi „vicecăpitanul” Raphael Varane.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia i-a fost anunţată lui Mbappe de Deschamps luni seară, după ce selecţionerul a discutat şi cu Antoine Griezmann de la Atletio Madrid, aflat de asemenea „în cursa” pentru banderola de căpitan

Primul meci în care Franţa îl va avea căpitan pe Kylian Mbappe şi pe Griezmann vicecăpitan va fi cu Olanda, vineri, în preliminariile EURO 2024.

Hugo Lloris și-a anunțat retragerea de la naționala Franței

Hugo Lloris și-a anunțat retragerea de la naționala Franței, după o carieră fabuloasă în tricoul Les Bleus. Într-un interviu pentru ziarul L’Équipe, acesta a spus că „vine un moment când trebuie să ştii să predai ştafeta”. „Am spus şi am repetat mereu că echipa Franţei nu aparţine nimănui şi trebuie să ne asigurăm cu toţii că aşa este, eu în primul rând”, a spus el.

Cred că echipa este pregătită să continue, există şi un portar care este pregătit n.r. – Mike Maignan)”, a spus căpitanul Les Blues.

Cu echipa Franţei, el a participat la patru turnee finale ale Cupei Mondiale şi a câştigat unul, în 2018. Format la OGC Nice, actualul portar al formaţiei Tottenham va rămâne în legenda echipei Franţei.

Lloris, care deţine recordul la numărul de meciuri cu banderola de căpitan, lasă echipa Franţei cu sentimentul datoriei împlinite: „Nu este uşor să anunţ asta, dar după paisprezece ani în care am apărat acest tricou, pe care l-am purtat cu imensă plăcere, cu mândrie, datorie şi simţ al responsabilităţii, cred că am ajuns la final”.

Reclamă
Recomandări
  • Kylian Mbappe este noul căpitan al naţionalei Franţei

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și