Închide meniul

Kylian Mbappe, prima reacţie după golurile marcate în Franţa – Olanda 4-0: „Este doar începutul!”. Ce a spus căpitanul lui Didier Deschamps

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2023, 8:32

Kylian Mbappe, prima reacţie după golurile marcate în Franţa – Olanda 4-0: „Este doar începutul!. Ce a spus căpitanul lui Didier Deschamps

Kylian Mbappe, prima reacţie după golurile marcate în Franţa - Olanda 4-0

Kylian Mbappe, cu banderola de căpitan al Franţei / Profimediaimages

  • Kylian Mbappe, „dublă” în Franţa – Olanda 4-0

Kylian Mbappe a avut prima reacţie după golurile marcate în Franţa – Olanda, scor 4-0, meci din grupa B a preliminariilor pentru EURO 2024. La prima dispută din postura de căpitan al Les Bleus, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit o „dublă” şi un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe s-a „distrat” cu apărarea adversă. I-a oferit un assist lui Griezmann în minutul 2 şi şi-a trecut pentru prima oară numele pe tabelă în minutul 21. „Dubla” a reuşit-o chiar înainte de finalul partidei de pe Stade de France.

Kylian Mbappe, prima reacţie după golurile marcate în Franţa – Olanda 4-0

A fost un meci special şi pentru Mike Maignan, cel care l-a scos dintre buturile lui AC Milan pe Ciprian Tătăruşanu. Acesta este noul titular al lui Didier Deschamps, după retragerea fostului căpitan Hugo Lloris.

Reclamă

Mike a început fără gol primit, este grozav pentru el. Sper să-i dea multă încredere, pentru că suntem cu toții în spatele lui. Ne-am pregătit toată săptămâna cu ideea că nu ne-am putea dezamăgi publicul. Este prima dată când jucăm din nou aici după Cupa Mondială, așa că ne-am dorit foarte mult să fim în concordanță cu ceea ce am făcut acolo, exceptând finala.

Suntem foarte fericiți, este un prim pas reușit, acum rămâne totul de făcut în echipă. Încerc să-mi fac treaba, să fiu hotărât, să-i iau pe ceilalţi cu mine. Astăzi a funcționat, dar este doar începutul, nu trebuie să ne aprindem. Cea mai grea parte rămâne de făcut„, a declarat Kylian Mbappe, potrivit lequipe.fr.

Reclamă

Kylian Mbappe a ajuns la cel de-al 38-lea gol la echipa națională a Franței şi l-a depăşit pe Karim Benzema. Recordul este deținut de Olivier Giroud, care are 53 de goluri marcate.

În minutul 21 al meciului de pe Stade de France, Kylian Mbappe a ridicat în picioare tribunele stadionului din Paris. Aurelien Tchouameni a avansat cu mingea la picior și i-a pasat lui Kolo Muani. Atacantul Franței a lăsat foarte inteligent mingea să treacă, iar Kylian Mbappe a profitat de moment.

Reclamă 4 / 0/3

Scăpat singur cu portarul, superstarul parizian nu le-a dat nicio emoție fanilor și a înscris fără probleme, cu un șut foarte bine plasat. Ulterior, în minutul 87, jucătorul lui PSG s-a distrat cu apărarea adversă și a înscris cu un șut foarte bine plasat.

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei. Starul lui PSG a preluat banderola de la Hugo Loris, veteranul din buturile Les Bleus care şi-a anunţat retragerea.

Atacantul în vârstă de 24 de ani, autor al unui hat-trick în finala Campionatului Mondial 2022, a recunoscut că a purtat o discuţie cu Antoine Griezmann. Vârful lui Atletico Madrid şi-ar fi manifestat nemulţumirea, în vestiar, după ce nu a fost desemnat căpitan de Didier Deschamps.

Da, am vorbit cu Antoine Griezmann pentru că a fost dezamăgit. Și sincer, asta e de înțeles. Are 32 de ani, a petrecut 10 ani în echipa Franței. A fost unul dintre cei mai importanţi sau cel mai important jucător al erei lui Didier Deschamps. Deci e normal.

I-am spus că aș fi avut aceeași reacție, el este poate cel mai important jucător al epocii Deschamps. Nu sunt superiorul lui.

Voi fi alături de el, pentru a încerca să facem această echipă a Franţei să domnească la nivel mondial. Dacă are ceva de spus în fața grupului, mă așez și ascult. Nu trebuie să închidem ușa nimănui, fiecare este liber să-și exprime ideea„, a declarat Kylian Mabppe la conferinţa de presă, potrivit Fabrizio Romano.

Jurnaliştii de la L’Equipe au oferit detalii surprinzătoare. Griezmann ar fi anunţat că e dispus să renunţe la echipa naţională, dezamăgit că nu a primit banderola de căpitan. Jucătorul în vârstă de 32 de ani are 42 de goluri în 117 de selecţii.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul