Închide meniul

Kylian Mbappe, prima „dublă” în calitate de căpitan al Franței! Superstarul parizian a strălucit împotriva Olandei

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 23:36

Kylian Mbappe, prima dublă” în calitate de căpitan al Franței! Superstarul parizian a strălucit împotriva Olandei

Kylian Mbappe, primul gol în calitate de căpitan al Franței

Profimedia

Kylian Mbappe a înscris prima „dublă” în calitate de căpitan al Franței! Superstarul parizian a făcut diferența și împotriva naționalei Olandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a ajuns la cel de-al 38-lea gol la echipa națională a Franței. Recordul este deținut de Olivier Giroud, care are 53 de goluri marcate.

Kylian Mbappe, prima „dublă” în calitate de căpitan al Franței! Superstarul parizian a strălucit împotriva Olandei

În minutul 21 al meciului de pe Stade de France, Kylian Mbappe a ridicat în picioare tribunele stadionului din Paris. Aurelien Tchouameni a avansat cu mingea la picior și i-a pasat lui Kolo Muani. Atacantul Franței a lăsat foarte inteligent mingea să treacă, iar Kylian Mbappe a profitat de moment.

Scăpat singur cu portarul, superstarul parizian nu le-a dat nicio emoție fanilor și a înscris fără probleme, cu un șut foarte bine plasat. Ulterior, în minutul 87, jucătorul lui PSG s-a distrat cu apărarea adversă și a înscris cu un șut foarte bine plasat.

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei: „A fost dezamăgit, e normal. Nu sunt superiorul lui!”

Kylian Mbappe a dezvăluit ce a discutat cu Antoine Griezmann după ce a devenit căpitanul Franţei. Starul lui PSG a preluat banderola de la Hugo Loris, veteranul din buturile Les Bleus care şi-a anunţat retragerea.

Reclamă

Atacantul în vârstă de 24 de ani, autor al unui hat-trick în finala Campionatului Mondial 2022, a recunoscut că a purtat o discuţie cu Antoine Griezmann. Vârful lui Atletico Madrid şi-ar fi manifestat nemulţumirea, în vestiar, după ce nu a fost desemnat căpitan de Didier Deschamps.

„Da, am vorbit cu Antoine Griezmann pentru că a fost dezamăgit. Și sincer, asta e de înțeles. Are 32 de ani, a petrecut 10 ani în echipa Franței. A fost unul dintre cei mai importanţi sau cel mai important jucător al erei lui Didier Deschamps. Deci e normal.

I-am spus că aș fi avut aceeași reacție, el este poate cel mai important jucător al epocii Deschamps. Nu sunt superiorul lui.

Reclamă 4 / 0/3

Voi fi alături de el, pentru a încerca să facem această echipă a Franţei să domnească la nivel mondial. Dacă are ceva de spus în fața grupului, mă așez și ascult. Nu trebuie să închidem ușa nimănui, fiecare este liber să-și exprime ideea„, a declarat Kylian Mabppe la conferinţa de presă, potrivit Fabrizio Romano.

Jurnaliştii de la L’Equipe au oferit detalii surprinzătoare. Griezmann ar fi anunţat că e dispus să renunţe la echipa naţională, dezamăgit că nu a primit banderola de căpitan. Jucătorul în vârstă de 32 de ani are 42 de goluri în 117 de selecţii.

Cu 66 de selecţii şi 34 de goluri, Mbappe a preluat banderola de la Hugo Lloris, retras de la echipa naţională, la fel ca şi „vicecăpitanul” Raphael Varane.

Decizia i-a fost anunţată lui Mbappe de Deschamps luni seară, după ce selecţionerul a discutat şi cu Antoine Griezmann de la Atletio Madrid, aflat de asemenea „în cursa” pentru banderola de căpitan

Primul meci în care Franţa îl va avea căpitan pe Kylian Mbappe şi pe Griezmann vicecăpitan va fi cu Olanda, vineri, în preliminariile EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și