Închide meniul

Maia Sandu, mesaj emoţionant după Moldova – Polonia 3-2: „Moldova, eşti victorioasă când oamenii fac echipă unită!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 10:14

Maia Sandu, mesaj emoţionant după Moldova – Polonia 3-2: „Moldova, eşti victorioasă când oamenii fac echipă unită!

Maia Sandu a transmis un mesaj emoţionant după Moldova - Polonia 3-2

Profimedia

Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, a transmis un mesaj emoţionant după Moldova – Polonia 3-2, cea mai mare surpriză din preliminariile EURO 2024. Molodova a avut o revenire uluitoare cu naţionala lui Lewandowski, de la 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare după cea mai mare victorie din istoria naţionalei Moldovei. Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu a felicitat Naţionala de fotbal, după ce echipa Moldovei a învins marţi seară, pe teren propriu, scor 3-2, echipa naţională a Poloniei, într-un meci din cadrul grupei E a calificărilor pentru Euro 2024. Polonezii conduceau cu 2-0 la pauză.

Maia Sandu, mesaj emoţionant după Moldova – Polonia 3-2

Moldova, eşti victorioasă când oamenii fac echipă unită! Ieri seara, Naţionala Moldovei de fotbal a demonstrat în meciul cu Polonia că doar prin multă muncă, dedicare şi luptă până în ultima clipă putem obţine rezultate foarte bune. Putem inversa în favoarea noastră orice scor, putem capta atenţia şi admiraţia celor din jur„, a spus Maia Sandu, conform news.ro.

Preşedinta Maia Sandu a felicitat echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova pentru sentimentul de mândrie cu care a inspirat întreaga ţară.

Felicitări antrenorului Serghei Cleşcenco şi lui Ion Nicolaescu, care a devenit cel mai bun golgheter al Naţionalei. Suntem mândri de voi!”, a mai declarat preşedintele Republicii Moldova.

Reclamă

Echipa naţională a Moldovei a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 3-2, echipa naţională a Poloniei, într-un meci din cadrul grupei E a calificărilor pentru Euro 2024. Polonezii conduceau cu 2-0 la pauză.

Polonia a început bine la Chişinău, unde Arkadisuz Milik a deschis scorul în minutul 12, din pasa lui Lewandowski. În minutul 34 a marcat şi Lewandowski, iar meciul părea jucat la 0-2.

Ion Nicolaescu, de la Beitar Ierusalim, a redus din diferenţă în minutul 48, pentru ca în minutul 79 acelaşi jucător să reuşească dubla, aducând o nesperată egalare pentru gazde. Lucrurile s-au complicat şi mai tare pentru echipa lui Fernando Santos în minutul 85. Atunci Vladislav Baboglo a înscris golul victoriei pentru Moldova, aducând prima victorie pentru aceasta în grupa E.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și