Închide meniul

Marcel Răducanu, mesaj pentru Ianis Hagi: ”Nu mai are 16 ani, ca să se bage părinții pentru el. De ce să fie convocat?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2023, 8:28

Marcel Răducanu a avut un mesaj dur pentru Ianis Hagi, după scandalul iscat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe fiul ”Regelui” pentru primele meciuri din calificările pentru EURO 2024, cu Andorra și Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu se află de partea celora care sunt convinși că Edi a luat decizia bună, ținând cont că Ianis nu a adunat prea multe minute la Rangers, venind după o accidentare care a necesitat o lungă recuperare. Pe de altă parte, mulți oameni din fotbal susțin că o convocare l-ar fi ajutat pe Hagi jr pe plan mental.

Marcel Răducanu, mesaj pentru Ianis Hagi

”Oameni buni, de ce să-l aducă pe Ianis? Ce să facă Ianis dacă nu a jucat un an de zile. El are nevoie de Hagi când e 100% pregătit. De ce să-l lași pe unul în formă în afara lotului și să-l aduci pe Ianis ca să se obișnuiască cu atmosfera.

Ianis are 24 de ani, e băiat în toată firea, nu mai are 16 ani să se bage părinții pentru el. Dacă era nemulțumit, trebuia să pună el mâna pe telefon și să sună. Ce facem acum dacă toți tații sunt nemulțumiți că jucătorii nu sunt convocați?

Așa ceva nu se întâmplă nicăieri. Nu i-a făcut niciun bine copilului că s-a băgat. Eu sunt sigur că va veni la echipa națională și că o va ajuta. Dar acum nu avea de ce să fie convocat”, a spus Răducanu, fostul mare jucător al Stelei, citat de digisport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu, răspuns clar în privința lui Ianis Hagi

Edi Iordănescu a oferit un răspuns clar în privința lui Ianis Hagi. Fotbalistul de la Rangers nu a fost convocat pentru meciurile cu Andorra și Belarus, iar Gică Hagi și-a exprimat public nemulțumirea pentru această situație.

„Nu pot comenta despre jucători care nu sunt acum aici cu noi, cu tot respectul pentru fiecare dintre nume. Oricine are ușile deschise la echipa națională, dar focusul acum este doar pe joc. Am avut o poziție suficient de clară. Ar fi lipsă de respect din partea mea pentru fotbaliștii mei ca eu să vorbesc despre jucători care nu sunt acum aici.

Responsabilitatea este a mea, decizia este a mea. După ce se va termina această acțiune, vom analiza jocurile și apoi mă voi apleca un pic și pe ce s-a discutat în spațiul public pentru că momentan nu mi-am permis să mă ocup de asta.

Reclamă 4 / 0/3

Mi se pare că avem „calitatea” asta să creăm foarte multă presiune artificială. Această presiune nu îi face bine echipei naționale. Așa cum am spus, decizia este a mea pentru că și responsabilitatea este a mea. Eu hotărăsc”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Andorra, 0-2.

Recomandări
  • Marcel Răducanu, mesaj pentru Ianis Hagi
  • Gică Hagi a făcut scandal după neconvocarea lui Ianis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și