Închide meniul

Mihai Stoica cere excluderea de pe stadioane a ultrașilor din ”Uniți Sub Tricolor”: ”Îi interzici pe viață”

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2023, 9:55

Reclamă
Mihai Stoica cere excluderea de pe stadioane a ultrașilor din ”Uniți Sub Tricolor”: ”Îi interzici pe viață”

Mihai Stoica cere excluderea de pe stadioane a ultrașilor din ”Uniți Sub Tricolor”

Ultrașii României, la meciul cu Kosovo / Antena 1

Mihai Stoica cere excluderea de pe stadioane a ultrașilor din ”Uniți Sub Tricolor”, după incidentele din timpul meciului România – Kosovo 2-0, care au dus la întreruperea partidei de pe Arena Națională timp de aproape o oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii români au afișat banner-ul „Kosovo e Serbia” și au scandat ”Serbia, Serbia”, lucruri care au dus la întreruperea duelului transmis în direct de Antena 1 și AntenaPLAY. Ultrașii nu sunt la prima abatere, astfel că Stoica cere o decizie pe măsură.

Mihai Stoica cere excluderea de pe stadioane a ultrașilor din ”Uniți Sub Tricolor”

”Nu e cauza ta conflictul dintre Serbia și Kosovo. Guvernul României s-a pronunțat, nu e recunoscut statul Kosovo. Ce treabă ai tu să vii la meci, să te implici într-un conflict care nu e al tău. Dar ce a zis omul, are tatuaje, se vede la televizor, mai întrerupe și meciul.

Pentru unul ca ăsta, nu joci următorul meci pe teren propriu. Inventivi sunt, au cum să bage bannerele, dar nu e în regulă. Sunt ușor de identificat, nu e mare lucru, după care îi interzici pe viață pe orice stadion din România.

Ți-e greu să-i identifici? Uite cât de clar se văd pe poza asta, plus că ei se știu, sunt aceleași personaje cam mereu”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Reacția sârbilor, după ce ultrașii români au afișat banner-ul „Kosovo e Serbia”

Reacția sârbilor după ce ultrașii români au afișat banner-ul „Kosovo e Serbia” a venit prin intermediul uneia dintre cele mai cunoscute publicații, Blic.

Dacă presa din Kosovo a criticat în termeni duri gestul făcut pe Arena Națională de gruparea „Uniți Sub Tricolor”, sârbii au reacționat total diferit. Asta în contextul în care România și Serbia nu recunosc independența Republicii Kosovo.

”Scene șocante la vecini. Fotbaliștii din așa-zisa Kosovo au plecat de pe teren din cauza bannerului `Kosovo e Serbia`. Un scandal incredibil s-a întâmplat în București, pe Arena Națională. După afișarea bannerului și scandările ‘Kosovo e Serbia’, jucătorii echipei oaspete nu au mai vrut să joace.

Reclamă 4 / 0/3

România nu recunoaște așa-zisul stat Kosovo și este foarte clară în această privință. Cei din Kosovo le-au considerat scandări xenofobe și de aceea nu au mai vrut să continue”, au notat cei de la Blic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și