Închide meniul

Mihai Stoichiţă i-a dat replica lui Ion Ţiriac: „Dacă se culca supărat era altceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 12:45

Mihai Stoichiţă i-a dat replica lui Ion Ţiriac: „Dacă se culca supărat era altceva!

"Prietena de suflet" a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare. Laurette Atindehou a fost copleşită cu complimente

Ion Țiriac/ Hepta

Mihai Stoichiţă i-a dat replica lui Ion Ţiriac. Miliardarul român a avut un comentariu ironic, după victoria României din preliminariile EURO 2024, cu Andorra. Oficialul FRF nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a declarat că fostul tenismen a reuşit să se odihnească bine, după ce a văzut că „tricolorii” conduc cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a declarat că s-a culcat după ce a văzut doar 30 de minute din meciul României, nefiind impresionat de prestaţia „tricolorilor”.

Mihai Stoichiţă i-a dat replica lui Ion Ţiriac

Replica din partea FRF nu a întârziat să apară, după declaraţiile lui Ion Ţiriac. Mihai Stoichiţă a declarat că miliardarul român a reuşit să se odihnească bine, atunci când a observat că „tricolorii” sunt în avantaj în Andorra, şi se îndreaptă spre victorie.

„Domnul Ion are părerea lui. E bine că s-a culcat liniștit. Asta e important. Dacă se culca supărat era altceva. Îți dai seama ce dulce era somnul dacă s-a trezit să bea apă și a văzut că era 2-0 pentru noi. Ce liniștit a dormit în continuare”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru gsp.ro.

Ion Ţiriac a făcut o declaraţie ironică, atunci când a fost întrebat despre prestaţia României din partida cu Andorra. Miliardarul român a mărturisit că a urmărit doar 30 de minute din meci, şi ulterior s-a culcat.

Reclamă

A fost meci? Noroc că frizerul nu a putut să joace. Avea de tuns un președinte. Altfel… Am văzut 30 de minute cu pase înapoi și m-am culcat”, a declarat Ion Ţiriac.

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României. Mihai Stoichiţă recunoaşte înainte de România – Belarus că jucătorii de la echipa naţională resimt presiunea rezultatelor imediate.

Directorul tehnic de la FRF e de părere că şi din această cauză, „tricolorii” au început mai greu meciul din Andorra, ce a fost transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Directorul tehnic al FRF a spus că este mulţumit de evoluţia jucătorilor din Andorra şi că este bine că nu s-au accidentat.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că şi-au făcut treaba profesionist. Nu am avut niciun fel de emoţie tot meciul. Începutul a fost puţin mai timorat, dar este normal. Totul a decurs normal. Mă bucur că şi-au făcut treaba profesionist şi nu avem accidentaţi. Nu poate fi totul perfect. Jucătorii sunt sub presiune. Poate că este mai greu să te controlezi.

Nu poţi să fii ideal, nu poţi să fii perfect. Edi nu este apăsat. Este conştient că trebuie să se califice, şi atunci este normal să ai o stare de tensiune, nu poţi să o negi. Această stare este apărută pe fondul unor critici. Este o stare pe care nu o poţi nega, iar eu nu o neg„, a spus Mihai Stoichiţă înainte de România – Belarus, la orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoichiţă, replică pentru Ion Ţiriac
  • Ce a declarat directorul tehnic de la FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și