Închide meniul

Mircea Sandu, intervenţie vehementă în scandalul Gică Popescu – Edi Iordănescu: „Cum să nu aibă dreptul să vorbească?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 23:04

Mircea Sandu, intervenţie vehementă în scandalul Gică Popescu – Edi Iordănescu: „Cum să nu aibă dreptul să vorbească?!

Mircea Sandu a avut o intervenţie vehementă în scandalul Gică Popescu - Edi Iordănescu

Hepta

Mircea Sandu a avut o intervenţie vehementă în scandalul Gică Popescu – Edi Iordănescu. Fostul preşedinte al FRF a spus că Gică Popescu are tot dreptul să vorbească despre echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu şi Edi Iordănescu au avut un schimb de replici acide după ce România nu a reuşit să învingă Belarus. Mircea Sandu a spus că, având în vedere ce a însemnat fotbalistul Gică Popescu, acesta are tot dreptul să îşi dea cu părerea despre jocul echipei naţionale.

Mircea Sandu, intervenţie vehementă în scandalul Gică Popescu – Edi Iordănescu

Am citit ceva azi în ziar, îi gâdilați prea mult pe unii. Cineva îmi spunea că, atunci când eram președintele FRF, am avut o presă ostilă…

(Are dreptate Edi Iordănescu să îi răspundă lui Gică Popescu? – n.r.) Ei au dreptul, un arhitect poate să se opună, să spună ce este de spus, că ai făcut clădirea strâmbă. Păi, cine a fost Gică Popescu? A fost un jucător uriaș, cum să nu aibă dreptul să vorbească despre națională”, a spus Mircea Sandu pentru iamsport.ro.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de fotbal a comentat şi gestul lui Valentin Mihăilă de a-şi rupe tricoul la finalul partidei cu Belarus.

Reclamă

”Suntem într-o altă lume acum de acum. Tricoul este proprietatea statului român. Bine, și al Federației, pentru că are tricolorul pe el. A produs un prejudiciu.

Nu comentez, nu am comentat fotbalul românesc, nu vreau să comentez, doar pentru suporteri… Cred că sunt alți specialiști mult mai bine pregătiți decât mine„, a mai spus Mircea Sandu.

Reacţia FRF, după ce Mihăilă şi-a rupt tricoul

Reacţia celor de la FRF, după ce Valentin Mihăilă şi-a rupt tricoul la finalul meciului cu Belarus. Cei de la FRF au explicat motivele pentru care Mihăilă a recurd la acest gest.

Reclamă 4 / 0/3

„La final de meci, de supărare pe rezultat și de nervi, Vali a sfâșiat tricoul care era rupt de un adversar încă din primele secunde în care el a intrat pe teren! E o eroare gestul lui, venit tocmai din dorința prea mare de a reuși de a bucura suporterii, chiar dacă acestea nu scuză gestul. Dar atât și nimic mai mult!”, se arată în comunicatul FRF.

Florin Prunea l-a criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0: „Cum să schimbi amândoi atacanţii?”

Florin Prunea l-a criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Ambii au punctat că schimbările nu au adus nimic bun în jocul României.

Florin Prunea a subliniat că Edi Iordănescu nu ar fi trebuit să schimbe ambii atacanţi cu o echipă atât de slabă.

Noi am avut un singur șut pe poartă în repriza a doua împotriva celei mai slabe echipe din grupă, că e mai slabă decât Andorra. Dacă ei au trei fundași centrali, noi cum să schimbăm amândoi atacanții, și Alibec, și Drăguș?

Cei de pe bancă nu au adus nimic. Zero! Schimbările au fost făcute foarte târziu și anapoda. Să schimbi amândoi atacanții mi se pare prea mult, împotriva unui adversar foarte slab”, a spus Florin Prunea pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și