Închide meniul

„Ne calificăm la EURO?” Anghel Iordănescu a rostit un singur cuvânt

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 noiembrie 2023, 19:47

Reclamă
„Ne calificăm la EURO? Anghel Iordănescu a rostit un singur cuvânt

Anghel Iordănescu a rostit un singur cuvânt când a fost întrebat dacă România se califică la EURO 2024

Captură AntenaSport

Anghel Iordănescu a rostit un singur cuvânt când a fost întrebat dacă România se va califica la EURO 2024. Răspunsul imediat pe care l-a dat tatăl selecţionerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a fost prezent la partida dintre CSA Steaua şi Csikszereda, scor 1-0. După ce a analizat meciul din Liga 2, Anghel Iordănescu a fost întrebat şi de şansele echipei naţionale a României de a se califica la EURO 2024.

Anghel Iordănescu a rostit un singur cuvânt când a fost întrebat dacă România se califică la EURO 2024

Ne calificăm la EURO?” – a fost singura întrebare despre echipa naţională la care Anghel Iordănescu a răspuns. „Trebuie„, a fost răspunsul lui Anghel Iordănescu.

Nicolae Stanciu, înainte de „finalele” cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024

Nicolae Stanciu a vorbit înainte de finalele cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024. România – Elveţia e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la 21:45. Israel – România e sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Tricolorii au nevoie de o victorie cu Israel, în Ungaria, pentru a fi siguri de prima calificare la un turneu final european după opt ani. Stanciu a fost prezent şi la EURO 2016.

Reclamă

„O calificare ar însemna totul pentru mine şi ăsta e visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut 8 ani de la precedenta calificare, să fiu pe teren şi în preliminarii, pentru că pentru EURO 2016 nu am fost. Din postura de căpitan, este mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată.

Mai avem aceste două meciuri şi ştim cu toţii ce înseamnă şi ce putem reuşi. La fel ca până acum, cred că am demonstrat de la începutul campaniei am arătat că suntem pregătiţi şi că ştim unde vrem să ajungem şi aşa vom fi şi la ora meciului cu Israel, şi la meciul cu Elveţia şi ne dorim ca la sfârşitul meciului cu Elveţia să le facem o bucurie fanilor, că ştiu că s-au epuizat biletele. Ar fi ceva extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribune.

Dacă ar fi zis cineva că vom fi pe primul loc, toată lumea ar fi acceptat acest scenariu. Ştim cât am muncit şi îmi doresc din suflet să rămânem neînvinşi şi după cele două meciuri. Grupa e mai complicată sau rezultatele care au avut loc sunt destul de ciudate şi tot ce-mi doresc e să ajungem calificaţi, nu contează dacă neînvinşi sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că merităm calificarea şi ăsta ar fi singurul criteriu de zis. Dacă nu merităm, nu vom ajunge, dar cred că am demonstrat că merităm lucrul acesta. Cel mai mult mă bucur de grupul ce s-a format. Sper să se menţină această stare. Sunt sigur că doar aşa vom avea rezultate şi vom avea prezenţă constantă la turneele finale”, a spus Stanciu, citat de frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și