Închide meniul
Video

Nicolae Stanciu, după Andorra – România 0-2: „Am fost puțin timorați în primele 10-15 minute!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 0:38

Nicolae Stanciu, după Andorra - România 0-2

Nicolae Stanciu / Antena Sport

Nicolae Stanciu a vorbit după Andorra – România 0-2. Mijlocașul „tricolorilor” a analizat victoria din primul meci al campaniei de calificare la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a fost mulțumit că naționala și-a îndeplinit scopul, dar a recunoscut că meciul a fost început mai greu decât s-ar fi așteptat.

Nicolae Stanciu, după Andorra – România 0-2: „Am fost puțin timorați în primele 10-15 minute!”

„Scopul nostru a fost să luăm cele 3 puncte. Nu cred că într-o campanie de calificare te mai gândești dacă bați cu 6-0 sau 1-0. Important era să începem bine. Am făcut asta, am luat 3 puncte și acum gândul nostru e la meciul cu Belarus. 

Noi știam de la analiza jocului că ei sunt foarte agresivi. Chiar și Denis a fost lovit de câteva ori când mingea era în altă parte. Eu cred că am reacționat foarte bine la provocările lor. Am fost puțin timorați primele 10-15 minute, dar am început sus meciul, voiam să marcăm.

E clar că nu găsești mereu spații, având în vedere că joci cu un adversar care se apară în 9 oameni. Dacă reușeam să înscriem mai repede, scorul ar fi putut și mai mare. Golul a venit oricum când trebuia și am intrat liniștiti la pauză.

Reclamă

Mă bucur că fanii au fost alături de noi, chiar m-am simți ca acasă și sunt sigur că vor veni și la Bucureși alături de noi”, a declarat după meci Nicolae Stanciu.

Andorra – România 0-2! Naționala lui Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO! Dennis Man și Denis Alibec au adus victoria „tricolorilor”

România nu a început excelent meciul, iar Andorra s-a aflat pentru câteva minute în terenul nostru, având chiar și primul corner al meciului. „Tricolorii” au reușit să revină, iar ocazia lui Denis Alibec din minutul 9 a fost primul semn că România e în controlul jocului. Atacantul naționalei noastre a trimis mingea în poarta adversă în minutul 30, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Bucuria a venit 5 minute mai târziu însă, atunci când Dennis Man a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap. Olimpiu Moruțan a fost omul cu assistul.

Lovitura de grație a fost dată imediat după pauză, în minutul 49. Răzvan Marin l-a lansat excelent pe Denis Alibec, iar atacantul României a înscris fără emoții, scăpat singur cu portarul advers. „Tricolorii” au mai ratat câteva ocazii importante prin Dennis Man și Tavi Popescu, însă scorul final a rămas 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Grație acestei victorii, România se clasează pe locul 2 în Grupa I, în spatele Elveției. Primele 2 locuri din grupă merg direct la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și