Închide meniul
Video

Nicolae Stanciu, mesaj categoric după Kosovo – România 0-0: „Indiferent dacă vor fi critici sau nu!” EXCLUSIV

Alex Ioniță Publicat: 17 iunie 2023, 0:29

Reclamă

Reacția lui Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu, captură Antena Sport

Nicolae Stanciu a avut un mesaj categoric după Kosovo – România 0-0. Echipa naţională a României a remizat, la Priştina, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecționerul  Edward Iordănescu împlinit 45 de ani. La finalul partidei, Nicolae Stanciu a vorbit despre jocul prestat de către echipa națională, care a făcut o partidă bună, cel puțin pe plan defensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă rezultatul din Kosovo este unul relativ bun pentru elevii lui Iordănescu, aceștia trebuie să se gândească la partida cu Elveția, care se va juca la Lucerna, duminică, de la ora 21:45. Meciul poate fi văzut, în direct, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Reacția lui Nicolae Stanciu, după egalul din Kosovo. Mijlocașul este mulțumit cu punctul obținut

Nicolae Stanciu este de părere că punctul obținut la Priștina este unul muncit, care va ajuta naționala în lupta pentru calificarea la EURO 2024. De asemenea, fotbalistul a comentat și starea terenului din Kosovo, care s-a prezentat în mod deplorabil.

„Având în vedere terenul pe care s-a jucat, tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, erau şi zvonuri dacă se va juca sau nu, cred că a fost un test foarte important pentru noi. Pentru că această generaţie nu a mai fost testată în aşa fel. Şi aici mă refer la terenul pe care s-a jucat. Condiţiile de aici, împotriva unei echipe pe care o toţi ştim ce fel de naţie este.

Este un punct muncit, pe care îl punem peste cele 6 şi mergem mai departe. Eu sunt mândru de echipă, de colegii mei, de spiritul de luptă pe care l-am arătat astăzi şi sunt ferm convins că ne vom califica la Campionatul European”, și-a început discursul fotbalistul echipei naționale.

Reclamă

Nicolae Stanciu: „Fiecare om vede fotbalul diferit”

„A fost un test important, să vedem cum ne vom adapta la situaţia asta, cum vom lupta, cum vom răspunde intensităţii şi agresivităţii lor. Cred că am făcut o treabă destul de bună, nu am primit gol, din păcate nici nu am marcat, dar asta este, trebuie să ne refacem bine pentru că ne aşteaptă un meci greu în Elveţia şi vom merge acolo să scoatem punct sau puncte.

Fiecare om vede fotbalul diferit. Noi suntem mulţumiţi, ieri am aşteptat mai bine de jumătate de oră să ieşim la antrenament, nu ştiam dacă ne antrenăm, dacă nu ne antrenăm. Pe o jumătate de teren nu puteai să faci nimic. Indiferent dacă vor fi critici sau nu, nu cred că vor avea vreun efect asupra noastră. Noi ştim condiţiile în care am jucat şi că am dat totul pentru a obţine un rezultat bun”, a declarat Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru Antena 1.

Programul echipei naționale, în preliminariile pentru EURO 2024

25 martie 2023: Belarus – Elveția 0-5, Andorra – ROMÂNIA 0-2, Israel – Kosovo 1-1
28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus 2-1, Kosovo – Andorra 1-1, Elveția – Israel 3-0
16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA 0-0, Belarus – Israel 1-2, Andorra – Elveția 1-2
19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45)
9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția (21:45)
12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și